Komentáře
článku: Podkováňské pivo v Praze
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Točil, nebo podtáčel?
Každopádně s hodnocením "slavného pivaře" nelze než souhlasit. Ve sklenici se správným logem zprostředkuje ten správný zážitek i prošlý Eggenberg říznutý Ambrosiem z Kauflandu.
Každopádně s hodnocením "slavného pivaře" nelze než souhlasit. Ve sklenici se správným logem zprostředkuje ten správný zážitek i prošlý Eggenberg říznutý Ambrosiem z Kauflandu.
Leckdo ví, že Podkováň poslední dobou už nebylo dobré pivo a že už se nevaří. Jediný pivovar byl v Podkováni, ale ukončil činnost. Škoda.
Podkováň nemá chybu a málokdo třeba ví že se vaří z vody pro kojence. Je to dobré pivo i když já dávám přednost Rumu s colou. Jediný sklad byl v Ostrově ale ukončil činnost.Škoda.
Asi tři roky jsem točil na hospodě U Lípy Podkováň 12% a můžu Vám s klidem říci že když to někdo nevěděl tak nic nepoznal , že nepije slavný Gambáč, ale když to někdo vyžvanil tak to byl prostě hnus a"každej pivař" nadával co je to za humus. Takový jsou prostě ti naši slavní pivaři
No díky Luďku, ale tim se to moc neřeší. Chtělo by to nějakej banner nebo aspoň přidat do seznamu serverů, co jsou nahoře. Aby se tam dostali i ti, co sem přijdou noví a ti, co nečtou diskuse. A aby to bylo pořád na očích.
Odkaz na blogy o pivu:
http://pivarisobe.cz/blog/
http://pivarisobe.cz/blog/
Ať koukám jak koukám, nevidím tu nikde na tomhle webu odkaz na ten pivní blog. To taky neni moc dobrá propagace...
Podkováň na Žižkově, to je oáza dobrého piva, ve čtvrtek a v sobotu navíc oživená zpívanou při harmonice (naposled i s bubeníkem). Když jsem v Praze kvůli práci přes víkend, řeším dilema: sem, nebo na Svijany u Rokytky, Richter na Bulovce, Království na Žižkově nebo Pivní tramway na Spořilově. Výborná dvanáctka za 17,- a desítka za 14,-, až tomu Pražáci nechtěli věřit (restaurace U radnice vyrobila k Silvestru letáček a já jej vzal do práce pro nevěřící Tomáše a uvěřili). Osvětu je třeba šířit, že?
S tím blogem - reagoval jsem na dotaz blogera Myrka dvěma příspěvky a dodnes bez odezvy, tak ono to s tou interaktivitou nebude zatím tak žhavé...
S tím blogem - reagoval jsem na dotaz blogera Myrka dvěma příspěvky a dodnes bez odezvy, tak ono to s tou interaktivitou nebude zatím tak žhavé...
V popsanych bodech s vami souhlasim - da se diskutovat i u starsich clanku (i kdyz nektere veci byste si mohli posilat na soukrome emaily:) ).
Nicmene blog je ale urcen k jinym ucelum - kazdy si muze zalozit svuj blog a sve postrehy rozepsat - kdyz dneska pujdu do hospody, ktera me necim zaujme, a pokud se budu chtit podelit o svuj zazitek(pozitivni, negativni), tezko to budu psat k clanku, ktery je o uplne necem jinem. Takto se ale muzu vypsat a treba se najde zaklad nejake hlubsi diskuse...
A to ze to ted "nezije", je jen dusledek toho, ze tam zatim prispiva jen jende ctenar. Az jich treba deset, urcite to bude vypdat jinak...
Nicmene blog je ale urcen k jinym ucelum - kazdy si muze zalozit svuj blog a sve postrehy rozepsat - kdyz dneska pujdu do hospody, ktera me necim zaujme, a pokud se budu chtit podelit o svuj zazitek(pozitivni, negativni), tezko to budu psat k clanku, ktery je o uplne necem jinem. Takto se ale muzu vypsat a treba se najde zaklad nejake hlubsi diskuse...
A to ze to ted "nezije", je jen dusledek toho, ze tam zatim prispiva jen jende ctenar. Az jich treba deset, urcite to bude vypdat jinak...
Jo ten systém posledních příspěvků je super, my už to tak máme na našich strákách věnovaných fotbalovému klubu dávno a výhody jsou obrovské, dá se diskutovat o všech tématech, i o těch, která byla probrána už dávno...
A ještě je perfektní, že tímto ožívají poněkud starší články. Nové reakce je tímto aktualizují
Taktéž i já se kloním se svým názorem na stranu Zbyňka. Alespoň pro mne je lepší a zajímavější psát postřehy, dojmy, zážitky i ke starším článkům tak jak nyní, blogy mě moc neberou a i já bych se přimlouval k rozšíření prostoru pro počet posledních reakcí.
Nezije, protoze ctenari nepisou. A blogy jsou urcene jim, teda vam:)
TAk se zkus prihlasit, rozepis na dva odstavce svuj zazitek s Podkovanem. Pokud se pridaji i jini, blogy oziji...:)
Ad pocet diskusnich prispevku - zatim je to cele na zkousku. Zvysovat pocet prispevku znamena protahnout uz tak neumerne dlouhou stranku. mozna zkratime pocet enotaci clanlu...jeste se uvidi.
TAk se zkus prihlasit, rozepis na dva odstavce svuj zazitek s Podkovanem. Pokud se pridaji i jini, blogy oziji...:)
Ad pocet diskusnich prispevku - zatim je to cele na zkousku. Zvysovat pocet prispevku znamena protahnout uz tak neumerne dlouhou stranku. mozna zkratime pocet enotaci clanlu...jeste se uvidi.
Co se týče pivních blogů. Kouknul jsem se tam a vůbec to tam nežije. Pro mě je jednoduší kouknout na světpiva, přečíst zajímavé články a reagovat, když je na co a mám tu potřebu než koukat na nějaké blogy.
Když jsme u toho možná by stálo zato rozšířit poslední reakce z 10 na 15....
Když jsme u toho možná by stálo zato rozšířit poslední reakce z 10 na 15....
Když budeš mít čas zajeť si přímo do Podkováně. Není to daleko. Z Bolky je to tak 5 km. Hledej Dolní Cetno tam se Podkováň nachází. Je to na jihozápad.
Rád používám každé pěkné slovo a "špica" se mi líbí.
Pivu zdar!
Rád používám každé pěkné slovo a "špica" se mi líbí.
Pivu zdar!
Podkováň potvrzuje kvalitu, což je jen a jen dobře,
(Tomáš Semrád, 13.11.2006 10:35)
celé vlákno | reagovat
Zbyňďo díky za info, za cca 14 dní mám jet někam k Mladé Boleslavi, tedy rajonu podkováňského piva. Snad zbude trochu času, abych se někde pivně porozhlédl a možná i vyzkoušel, v "horším" případě něco zakoupil ve formě lahvového domů na dlouhé zimní večery. Vždycky fajnšmekra potěší, když vidí, že maličký pivovárek odkudsi ze "zapádakova" vytlačí velký a renomovaný pivovar z hospody. Důkaz, že hlavním důvodem toho je jen a jen kvalita! A taky jak čtu chytáš ten správné brněnské hantec (viz "špica")....
Myslim, ze podobne zazitky jsou idealni pro pivni blogy. Kratke textiky o dvou odstavcich, ktere vystihnou postreh s pivni tematikou, ktery by nevydal na samostatny clanek. projekt pivnich blogu najdete u nas v cvicnem provozu na www.pivarisobe.cz/blog
Tomáši, pivka z Podkováně vřele doporučuji. Patří mezi top 10 ne-li top 5 u nás (z mého pohledu).
Shodou okolností jsem v sobotu tuto restauraci navštívil. Budvar už nemají, zato rozšířili nabídku Podkováňského piva: k původní 10 a 12 a 10 tmavé (ta z budvarské pípy) mají navíc 12ku kvasnicovou - výtečná! Zkusil jsem ji i nařezanou s tmavou 10kou a také špica!
Shodou okolností jsem v sobotu tuto restauraci navštívil. Budvar už nemají, zato rozšířili nabídku Podkováňského piva: k původní 10 a 12 a 10 tmavé (ta z budvarské pípy) mají navíc 12ku kvasnicovou - výtečná! Zkusil jsem ji i nařezanou s tmavou 10kou a také špica!
Zrovna včera jsem si jen tak pro sebe dělal přehled, která česká piva jsem ještě nepil a mezi nimi je samozřejmě Podkováň. Škoda, že tak skvělou hospůdku s ještě skvělejším pivem nemáme u nás v Brně. Musím se zeptat hochů z "Hluché zmije" jestli by nechtěli vyzkoušet i toto pivečko...
1 | 2 |
Vyhledávání
Nebudu daleko od pravdy, když napíši svou oblíbenou hlášku: "95% všech pivařů rozpozná pivo jen podle loga na sklenici"
A za tím si stojím.