Komentáře
článku: Podkováňské pivo v Praze
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Asi tři roky jsem točil na hospodě U Lípy Podkováň 12% a můžu Vám s klidem říci že když to někdo nevěděl tak nic nepoznal , že nepije slavný Gambáč, ale když to někdo vyžvanil tak to byl prostě hnus a"každej pivař" nadával co je to za humus. Takový jsou prostě ti naši slavní pivaři
Točil, nebo podtáčel?
Každopádně s hodnocením "slavného pivaře" nelze než souhlasit. Ve sklenici se správným logem zprostředkuje ten správný zážitek i prošlý Eggenberg říznutý Ambrosiem z Kauflandu.
Každopádně s hodnocením "slavného pivaře" nelze než souhlasit. Ve sklenici se správným logem zprostředkuje ten správný zážitek i prošlý Eggenberg říznutý Ambrosiem z Kauflandu.
Naprostý souhlas Jirko.
Nebudu daleko od pravdy, když napíši svou oblíbenou hlášku: "95% všech pivařů rozpozná pivo jen podle loga na sklenici"
A za tím si stojím.
Nebudu daleko od pravdy, když napíši svou oblíbenou hlášku: "95% všech pivařů rozpozná pivo jen podle loga na sklenici"
A za tím si stojím.
Vyhledávání