úvod
homepage

Komentáře

článku: Podkováňské pivo v Praze

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Podkováň, (Jirka ze Stráže nad Ohří, 01.09.2008 19:29) celé vlákno | reagovat
Asi tři roky jsem točil na hospodě U Lípy Podkováň 12% a můžu Vám s klidem říci že když to někdo nevěděl tak nic nepoznal , že nepije slavný Gambáč, ale když to někdo vyžvanil tak to byl prostě hnus a"každej pivař" nadával co je to za humus. Takový jsou prostě ti naši slavní pivaři
Re: Podkováň, (Jiří Kaňa, 01.09.2008 21:30) celé vlákno | reagovat
Točil, nebo podtáčel?
Každopádně s hodnocením "slavného pivaře" nelze než souhlasit. Ve sklenici se správným logem zprostředkuje ten správný zážitek i prošlý Eggenberg říznutý Ambrosiem z Kauflandu.
Re: Re: Podkováň, (Roman Holoubek, 02.09.2008 08:23) celé vlákno | reagovat
Naprostý souhlas Jirko.
Nebudu daleko od pravdy, když napíši svou oblíbenou hlášku: "95% všech pivařů rozpozná pivo jen podle loga na sklenici"
A za tím si stojím.
Vyhledávání