Komentáře
článku: Podkováňské pivo v Praze
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Podkováň potvrzuje kvalitu, což je jen a jen dobře,
(Tomáš Semrád, 13.11.2006 10:35)
celé vlákno | reagovat
Zbyňďo díky za info, za cca 14 dní mám jet někam k Mladé Boleslavi, tedy rajonu podkováňského piva. Snad zbude trochu času, abych se někde pivně porozhlédl a možná i vyzkoušel, v "horším" případě něco zakoupil ve formě lahvového domů na dlouhé zimní večery. Vždycky fajnšmekra potěší, když vidí, že maličký pivovárek odkudsi ze "zapádakova" vytlačí velký a renomovaný pivovar z hospody. Důkaz, že hlavním důvodem toho je jen a jen kvalita! A taky jak čtu chytáš ten správné brněnské hantec (viz "špica")....
Vyhledávání