úvod
homepage

Komentáře

článku: Podkováňské pivo v Praze

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Podkováň, (Jirka ze Stráže nad Ohří, 01.09.2008 19:29) celé vlákno | reagovat
Asi tři roky jsem točil na hospodě U Lípy Podkováň 12% a můžu Vám s klidem říci že když to někdo nevěděl tak nic nepoznal , že nepije slavný Gambáč, ale když to někdo vyžvanil tak to byl prostě hnus a"každej pivař" nadával co je to za humus. Takový jsou prostě ti naši slavní pivaři
Re: Podkováň, (Jiří Kaňa, 01.09.2008 21:30) celé vlákno | reagovat
Točil, nebo podtáčel?
Každopádně s hodnocením "slavného pivaře" nelze než souhlasit. Ve sklenici se správným logem zprostředkuje ten správný zážitek i prošlý Eggenberg říznutý Ambrosiem z Kauflandu.
Re: Re: Podkováň, (Roman Holoubek, 02.09.2008 08:23) celé vlákno | reagovat
Naprostý souhlas Jirko.
Nebudu daleko od pravdy, když napíši svou oblíbenou hlášku: "95% všech pivařů rozpozná pivo jen podle loga na sklenici"
A za tím si stojím.
něco o Podkováni, (Jirka Paštika, 01.09.2008 19:34) celé vlákno | reagovat
Podkováň nemá chybu a málokdo třeba ví že se vaří z vody pro kojence. Je to dobré pivo i když já dávám přednost Rumu s colou. Jediný sklad byl v Ostrově ale ukončil činnost.Škoda.
Re: něco o Podkováni, (Jiří Kaňa, 01.09.2008 21:25) celé vlákno | reagovat
Leckdo ví, že Podkováň poslední dobou už nebylo dobré pivo a že už se nevaří. Jediný pivovar byl v Podkováni, ale ukončil činnost. Škoda.
blog, (Martin Štros, 13.11.2006 19:57) celé vlákno | reagovat
No díky Luďku, ale tim se to moc neřeší. Chtělo by to nějakej banner nebo aspoň přidat do seznamu serverů, co jsou nahoře. Aby se tam dostali i ti, co sem přijdou noví a ti, co nečtou diskuse. A aby to bylo pořád na očích.
Blogy, (Luděk, 13.11.2006 14:34) celé vlákno | reagovat
Odkaz na blogy o pivu:
http://pivarisobe.cz/blog/
a co trochu reklamy?, (Martin Štros, 13.11.2006 14:31) celé vlákno | reagovat
Ať koukám jak koukám, nevidím tu nikde na tomhle webu odkaz na ten pivní blog. To taky neni moc dobrá propagace...
Podkováň resp. blogy, (Luděk, 13.11.2006 14:12) celé vlákno | reagovat
Podkováň na Žižkově, to je oáza dobrého piva, ve čtvrtek a v sobotu navíc oživená zpívanou při harmonice (naposled i s bubeníkem). Když jsem v Praze kvůli práci přes víkend, řeším dilema: sem, nebo na Svijany u Rokytky, Richter na Bulovce, Království na Žižkově nebo Pivní tramway na Spořilově. Výborná dvanáctka za 17,- a desítka za 14,-, až tomu Pražáci nechtěli věřit (restaurace U radnice vyrobila k Silvestru letáček a já jej vzal do práce pro nevěřící Tomáše a uvěřili). Osvětu je třeba šířit, že?

S tím blogem - reagoval jsem na dotaz blogera Myrka dvěma příspěvky a dodnes bez odezvy, tak ono to s tou interaktivitou nebude zatím tak žhavé...
Blog a diskuse, (honza, 13.11.2006 12:30) celé vlákno | reagovat
V popsanych bodech s vami souhlasim - da se diskutovat i u starsich clanku (i kdyz nektere veci byste si mohli posilat na soukrome emaily:) ).

Nicmene blog je ale urcen k jinym ucelum - kazdy si muze zalozit svuj blog a sve postrehy rozepsat - kdyz dneska pujdu do hospody, ktera me necim zaujme, a pokud se budu chtit podelit o svuj zazitek(pozitivni, negativni), tezko to budu psat k clanku, ktery je o uplne necem jinem. Takto se ale muzu vypsat a treba se najde zaklad nejake hlubsi diskuse...

A to ze to ted "nezije", je jen dusledek toho, ze tam zatim prispiva jen jende ctenar. Az jich treba deset, urcite to bude vypdat jinak...
novinka, (Martin Štros, 13.11.2006 12:20) celé vlákno | reagovat
Jo ten systém posledních příspěvků je super, my už to tak máme na našich strákách věnovaných fotbalovému klubu dávno a výhody jsou obrovské, dá se diskutovat o všech tématech, i o těch, která byla probrána už dávno...
a ještě dovětek, (Tomáš Semrád, 13.11.2006 12:16) celé vlákno | reagovat
A ještě je perfektní, že tímto ožívají poněkud starší články. Nové reakce je tímto aktualizují
Ztotožňuji se s názorem Zbyňka, (Tomáš Semrád, 13.11.2006 12:12) celé vlákno | reagovat
Taktéž i já se kloním se svým názorem na stranu Zbyňka. Alespoň pro mne je lepší a zajímavější psát postřehy, dojmy, zážitky i ke starším článkům tak jak nyní, blogy mě moc neberou a i já bych se přimlouval k rozšíření prostoru pro počet posledních reakcí.
Blogy..., (honza, 13.11.2006 11:43) celé vlákno | reagovat
Nezije, protoze ctenari nepisou. A blogy jsou urcene jim, teda vam:)

TAk se zkus prihlasit, rozepis na dva odstavce svuj zazitek s Podkovanem. Pokud se pridaji i jini, blogy oziji...:)

Ad pocet diskusnich prispevku - zatim je to cele na zkousku. Zvysovat pocet prispevku znamena protahnout uz tak neumerne dlouhou stranku. mozna zkratime pocet enotaci clanlu...jeste se uvidi.
Pivní blogy, (Zbyněk Holan, 13.11.2006 11:27) celé vlákno | reagovat
Co se týče pivních blogů. Kouknul jsem se tam a vůbec to tam nežije. Pro mě je jednoduší kouknout na světpiva, přečíst zajímavé články a reagovat, když je na co a mám tu potřebu než koukat na nějaké blogy.

Když jsme u toho možná by stálo zato rozšířit poslední reakce z 10 na 15....
Držím palce ať je čas!, (Zbyněk Holan, 13.11.2006 11:15) celé vlákno | reagovat
Když budeš mít čas zajeť si přímo do Podkováně. Není to daleko. Z Bolky je to tak 5 km. Hledej Dolní Cetno tam se Podkováň nachází. Je to na jihozápad.

Rád používám každé pěkné slovo a "špica" se mi líbí.

Pivu zdar!
Podkováň potvrzuje kvalitu, což je jen a jen dobře, (Tomáš Semrád, 13.11.2006 10:35) celé vlákno | reagovat
Zbyňďo díky za info, za cca 14 dní mám jet někam k Mladé Boleslavi, tedy rajonu podkováňského piva. Snad zbude trochu času, abych se někde pivně porozhlédl a možná i vyzkoušel, v "horším" případě něco zakoupil ve formě lahvového domů na dlouhé zimní večery. Vždycky fajnšmekra potěší, když vidí, že maličký pivovárek odkudsi ze "zapádakova" vytlačí velký a renomovaný pivovar z hospody. Důkaz, že hlavním důvodem toho je jen a jen kvalita! A taky jak čtu chytáš ten správné brněnské hantec (viz "špica")....
pivni blogy, (honza, 13.11.2006 09:29) celé vlákno | reagovat
Myslim, ze podobne zazitky jsou idealni pro pivni blogy. Kratke textiky o dvou odstavcich, ktere vystihnou postreh s pivni tematikou, ktery by nevydal na samostatny clanek. projekt pivnich blogu najdete u nas v cvicnem provozu na www.pivarisobe.cz/blog
Vřele doporučuji!, (Zbyněk Holan, 13.11.2006 08:28) celé vlákno | reagovat
Tomáši, pivka z Podkováně vřele doporučuji. Patří mezi top 10 ne-li top 5 u nás (z mého pohledu).

Shodou okolností jsem v sobotu tuto restauraci navštívil. Budvar už nemají, zato rozšířili nabídku Podkováňského piva: k původní 10 a 12 a 10 tmavé (ta z budvarské pípy) mají navíc 12ku kvasnicovou - výtečná! Zkusil jsem ji i nařezanou s tmavou 10kou a také špica!
Ach jo.., (Tomáš Semrád, 11.11.2006 06:55) celé vlákno | reagovat
Zrovna včera jsem si jen tak pro sebe dělal přehled, která česká piva jsem ještě nepil a mezi nimi je samozřejmě Podkováň. Škoda, že tak skvělou hospůdku s ještě skvělejším pivem nemáme u nás v Brně. Musím se zeptat hochů z "Hluché zmije" jestli by nechtěli vyzkoušet i toto pivečko...
12
Vyhledávání