Pokud jde o hodnocení, zřejmě na něj má podstatný vliv i osoba a profesní historie dotyčného degustátora.
Osobně jsem u "Stolu degustátorů" narazil na ing. Hrabáka (ředitel pivovaru Vyškov, údajně prošel minipivovary v Rusku i jinde).
Ten mě pochválil za charakter hořkosti a vcelku i za chuť, s tím že pivo označil za "chlebnaté". Po chvíli přisednul jiný degustátor (myslím že je technologem v Krušovicích), který mě za tutéž chlebnatost okamžitě setřel a začal se s ing. Hrabákem přít o tom jestli je z piva cítit autolýza kvasnic, nebo ne, oba na to měli zcela opačný názor.
Pak si má člověk vybrat :-)
Já si to přebral, vzal si to co koresponduje se směrem kterým se chci ubírat a víc se s tím nestresuju
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Osobně jsem u "Stolu degustátorů" narazil na ing. Hrabáka (ředitel pivovaru Vyškov, údajně prošel minipivovary v Rusku i jinde).
Ten mě pochválil za charakter hořkosti a vcelku i za chuť, s tím že pivo označil za "chlebnaté". Po chvíli přisednul jiný degustátor (myslím že je technologem v Krušovicích), který mě za tutéž chlebnatost okamžitě setřel a začal se s ing. Hrabákem přít o tom jestli je z piva cítit autolýza kvasnic, nebo ne, oba na to měli zcela opačný názor.
Pak si má člověk vybrat :-)
Já si to přebral, vzal si to co koresponduje se směrem kterým se chci ubírat a víc se s tím nestresuju