úvod
homepage

Komentáře

článku: PIHA 2012 – pár dní poté...

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

PIHA, (Luděk, 05.12.2012 10:46) celé vlákno | reagovat
Peter H. má naprostou pravdu, napsal to tak, že se k jeho komentáři nedá skoro nic dalšího objevného dodat. Snad jen, že PIHA 2013 by se měla, jak již jsem psal dříve, konat v HooDoo na Vinohradech, už bez nutnosti brát ohledy na zkoušky Scio atd., konané na jiném patře v Podskalské.
Já osobně beru kolizi s Prague Ale jako velký úradek, pro řadu "přespolních" bylo sice hezké, že měli 2 akce v jednom dni, ale pro mě jako pokladníka akce to byl stejný průšvih jako v roce 2010. Jen vloni jsem dostal seznam přihlášených a počty vzorků předem, mohl jsem si ho v klidu setřídit podle abecedy, opravit chyby, měl na vše čas. Věřte mi, že když se sejde na schodech více lidí se vzorky, všichni chtějí platit, mávají suverénně tisícovkou, protože je nenapadlo si připravit drobné, do toho se jeden týpek co už zaplatil ptá, kde je záchod, druhý, kde si lze koupit něco k jídlu, třetí, kdy budou přednášky a kde a proč už se nezačalo a tak pořád dokola, je legrací jen ze zpětného pohledu.
No, trochu jsem si postěžoval a jak také píšu jinde dříve, Honzovi nebo Denise s přebíráním vzorků rád za rok pomůžu a doporučuju - týden před akci (t.j. 30.11.´13) by měl být nekompromisní deadline a kdo do té doby vzorky nezaplatí a nepošle nebo nepřinese, bude mít smůlu. Trampoty např. s Honzou Kurucem, který "zapomněl se přihlásit" odpadnou. Taky apeluju na Honzu Kočku, aby akci vyhlásil dříve než v půlce října, nejlépe je začít s informační smrští mírným vánkem, pomalu, ale jistě, od začátku září, stačí krátká noticka na SP, že 7.12. to vypukne. V tomto směru se mi moc líbí informační ofenzíva Petra Měrky a jeho Kosteleckého chmelovárku.
Chyby, omyly a problémy budou zřejmě stále, jde jen o to je eliminovat na přijatelnou mez. Pojďme pro to všichni něco společně udělat. :-)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání