úvod
homepage

Komentáře

článku: Urbana nebrat

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

reakce majitele pivovaru URBAN, (Juraj Urbančík, 05.11.2012 14:50) celé vlákno | reagovat
Dobrý den z Třebíče všem pivním fandům, článek pana Jaroška, který dost nevybíravě a hanlivě hodnotí náš pivovar a zejména naše pivo jsem si přečetl poprvé asi před měsícem a podruhé nyní s odstupem. Chci jenom říci, že proti podobným hodnocením a subjektivním článkům se bojuje bohužel dost těžko a proto nechci přidávat "polínka do ohně", jenom chci napsat svůj názor. Bohužel si takový článek přečte na internetu spousta lidí, kteří tím budou ovlivněni a myslím si že zcela neprávem. Neberu v žádném případě panu Jaroškovi jeho názor a dojmy z návštěvy, ale myslím, že psát tímto způsobem do veřejného prostoru není zrovna seriózní. Článek považuji za subjektivní, jenom mně mrzí trochu z mého pohledu nevybíravý způsob podání subjektivních hodnocení jako "objektivní pravdy". Pivovar jsme otevřeli v květnu letošního roku, celé léto jsme měli "narváno" a všichni pili a pijí naše pivo a v letní sezóně jsme nestíhali vyrábět. Navštívila nás i celá řada pivních fandů, odborníků i letitých zkušených konzumentů a k radosti nás všech, dostávali jsme většinou dobré až výborné hodnocení (třeba časopis Pivo/Bier/Ale, další hodnocení v některých periodikách atd...). Nad našim pivovarem drží "kontrolní ruku" pan Josef Krýsl z Plzně, jeden z předních pivních odborníků v ČR a letitý sládek a můžu všechny ujistit, že se snažíme dělat poctivé a dobré pivo a že jej děláme z přesvědčení a nejenom kvůli penězům. Dodržujeme všechny hygienické pravidla, vaříme z nejlepších surovin a máme naše pivo rádi včetně našich pravidelných návštěvníků. Snažíme se jej dělat co nejlépe a rádi přivítáme jakkoliv hodnocení i kritiku. Ale ta forma a zejména veřejný dosah subjektivního hodnocení mně přijde trochu "neférový". Naposled jsem vezl 6 vzorků (všechny vařené typy) známým a "znalým konzumentům" do Prahy a za 2 dni mně psali svoji reakci "PIVO - vynikající..., máme zájem o pravidelný odběr...". Nenapadá mně co více napsat, protože proti takovému hodnocení, jaké napsal a zveřejnil pan Jarošek se jenom těžko obhajuje. Takže na závěr bych si dovolil napsat provšechny pivní fandy: PŘIJEĎTE A OCHUTNEJE A ZHODNOŤTE SAMI...
Děkuji za prostor, J. Urbančík, majitel pivovaru s tímem lidí, kteří pro Vás třebíčské pivo URBAN vaří...
Re: reakce majitele pivovaru URBAN, (Roman Holoubek, 06.11.2012 06:09) celé vlákno | reagovat
Dobrý den pane Urbančíku. Váš příspěvek mi nedá abych nezareagoval, ačkoli jsem tak původně nechtěl, jelikož jsem Vaše pivo měl pouze jednou, ale měl jsem všechny tehdy nabízené druhy (mimo ochuceného) a to při dvou návštěvách poslední víkend v září.
Byli jsme u Vás dva pivovarští a hodnocení piv se pohybovalo ve stupnici 1 (božské) - 9 (nepitelné) mezi známkami 6 až 8. Zjednodušeně - některá piva byla zkyslá, některá trpěla autolýzou kvasnic a některá trpěla obojím.
Ano, bylo plno, máte mnoho zákazníků, kterým zajisté Vaše pivo chutná, ale to je asi to nejhorší. Pokud zvyknete zákazníky na to, že vady v pivu jsou pro ně charakterem, který pak budou hledat i jinde, jde o medvědí službu pro ostatní malé pivovary, které mají pivo čisté bez vad. Po obou návštěvách u Vás jsme si museli spravit chuť jinde. Ještě, že v Třebíči je i pivo z Velmezu, které naopak patří mezi piva, kterým nejde nic vytknout, ba naopak.
Je mi to líto a jen doufám, že časem se i u Vás situace zlepší. Dovolte mi malou doušku závěrem - zkuste se zeptat nezávislých odborníků na jejich názor na Vaše pivo.
Re: Re: reakce majitele pivovaru URBAN, (Pavel, 26.12.2014 16:11) celé vlákno | reagovat
Pivo Urban (nějakou 12-ku)jsem měl možnost ochutnat před několika týdny v jedné velmi kvalitní brněnské hospodě ( pivnici) a dost mě zklamalo.
Re: reakce majitele pivovaru URBAN, (Marian Csontos, 11.11.2012 20:57) celé vlákno | reagovat
Zialbohu moja skusenost s tymto pivovarom je rovnaka, pre zmenu U netopyra ve "Statlu", kde maju inak pivo osetrene vyborne. Tazko uverit, ze sa jedna o skupinovu halucinaciu alebo sprisahanie s cielom zdiskreditovat vznikajucu konkurenciu. Podla reakcii to vyzera, ze vsetko dobre pivo vypiju majitel so sladkom, a na capu maju ten zvysok... :-(
Vyhledávání