úvod
homepage

Komentáře

článku: Urbana nebrat

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: reakce majitele pivovaru URBAN, (Roman Holoubek, 06.11.2012 06:09) celé vlákno | reagovat
Dobrý den pane Urbančíku. Váš příspěvek mi nedá abych nezareagoval, ačkoli jsem tak původně nechtěl, jelikož jsem Vaše pivo měl pouze jednou, ale měl jsem všechny tehdy nabízené druhy (mimo ochuceného) a to při dvou návštěvách poslední víkend v září.
Byli jsme u Vás dva pivovarští a hodnocení piv se pohybovalo ve stupnici 1 (božské) - 9 (nepitelné) mezi známkami 6 až 8. Zjednodušeně - některá piva byla zkyslá, některá trpěla autolýzou kvasnic a některá trpěla obojím.
Ano, bylo plno, máte mnoho zákazníků, kterým zajisté Vaše pivo chutná, ale to je asi to nejhorší. Pokud zvyknete zákazníky na to, že vady v pivu jsou pro ně charakterem, který pak budou hledat i jinde, jde o medvědí službu pro ostatní malé pivovary, které mají pivo čisté bez vad. Po obou návštěvách u Vás jsme si museli spravit chuť jinde. Ještě, že v Třebíči je i pivo z Velmezu, které naopak patří mezi piva, kterým nejde nic vytknout, ba naopak.
Je mi to líto a jen doufám, že časem se i u Vás situace zlepší. Dovolte mi malou doušku závěrem - zkuste se zeptat nezávislých odborníků na jejich názor na Vaše pivo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání