úvod
homepage

Komentáře

článku: O pivu a o životě

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

:-), (Energetik, 08.06.2011 07:25) celé vlákno | reagovat
Zlatej Gunar hoši. Zlatý digi, zlatý adidy :-)))
Diskuse a legalita názoru, (Martin Jarošek, 05.06.2011 14:40) celé vlákno | reagovat
Diskuse, nejen na internetu, by měla mít svá dobrovolná pravidla slušnosti. Na Světu piva se setkáváme (až na vyjímky) s diskuzemi v mezích normy, což se o mnohých jiných serverech říci nedá. Nejedná se pouze o příslovečnou vulgaritu, ale též o myšlenkovou chudobu a často též o naprosté pohrdání gramatikou a pravopisem mateřského jazyka. Na druhé straně by se již v demokracii neměly objevovat výrazy jako "zakázaná myšlenka" nebo "nelegální názor". Cenzura na internetu, ať je praktikována jakoukoliv formou, je naprosto nežádoucí.
PI, (Chody - PI, 02.06.2011 09:53) celé vlákno | reagovat
Koukám, že panáčkové z multikultůry teď šíří tu svoji pravdu a lásku tady... Jste tu v diskusi krásně naskládáni, i když někteří mi tu chybí, ale třeba tento blog ještě nenašli, protože se nezobrazuje na indexu Pivních blogů, ale jen na Superhomepage...

Já jsem tak přišel o jeho čerstvé vydání, protože zde sleduju pravidelně jen Pivní deník a Pivní blog :(
Re: PI, (Luděk, 02.06.2011 13:13) celé vlákno | reagovat
V mládí jsem byl nálepkován jako antisocialistický živel, div ne placený z ideodiverzních centrál krhavého Wall street či kdovíodkud. Ve středním věku jsem označen jako pravdoláskový multikulti panáček. Ve stáří, kdo ví?
Je dobré mít v každé fázi svého žití nějakého toho značkovače, kádrováka nebo nálepkovače. Je to jistý typ slovního folklóru a nechtěného humoru v české kotlině, tyhle slovní tiky, a taky je tak beru. :-)
Re: PI, (Moro, 02.06.2011 13:27) celé vlákno | reagovat
Já jsem tu taky pane Chodoro a pokud jste neměl na mysli zrovna mě, pak se poníženě omlouvám za svoje vyvyšování se. Tento blog sleduji od počátku a toho panáčka z multikultůry klidně beru. Ale nic komentovat nebudu a Vy si komentujte, co chcete.
Má úcta.
Re: PI, (Honza Kočka, 03.06.2011 12:45) celé vlákno | reagovat
Vlastne diky za upozorneni, i kdyz Tvym osobitym zpusobem:) Ze to neni na Pivnim blogu jsem si nevsiml, zkousel jsem to upravit az jsem to cele rozhasil, takze vcera vecer clanek zmizel uplne. Programatori to ale dali zase dohromady, jen se to objevuje ctenost 16 lidi...
Článek a diskuse, (David Ručka, 01.06.2011 22:00) celé vlákno | reagovat
Článek je pěkný a vidět, že autor hluboce přemýšlel, zato diskusi nerozumím ani zbla. Snad je to jen na dokreslení, že autor se nemýlil.
Re: Článek a diskuse, (Tchoř, 01.06.2011 22:34) celé vlákno | reagovat
Díky, Weetku, za pěkný článek, s většinou uvedených argumentů se mohu ztotožnit, diskuse jest ovšem tragická a tyto argumenty (jako většina diskusí pod články nejen zde, ale i na PInfo) jednoznačně potvrzuje! (Jinými slovy, plný souhlas s Davidem)
Máte plnou pravdu, Weetku,, (Ludvík Robek, 31.05.2011 11:25) celé vlákno | reagovat
když nedávno tragicky pod zuby krokodýla v lese zahynul Dalibor Janda, na pivnim.infu ti cynici ani nezaplakali. Vy jste můj člověk, budeme kamarádi a společně pošleme toho rasistu Chodyho i s celou rodinou do plynu za zvuku písně "Hurykán".
Re: Máte plnou pravdu, Weetku,, (Weetek, 31.05.2011 16:29) celé vlákno | reagovat
Máte bohužel mylné informace, Dalibor Janda právě sedí vedle mě, živý a zdravý. Žádného Chodyho nezná a trvá na tom, abyste si opravil tu hrubici ve jménu jeho písně, jinak Vás najde a umlátí PETkou Buqičáku, který si chce archivvoat do té doby, než v nejmenovaném příhraničním pivovaru dozraje várka Malakinovy Ultimátní Pšenice.
Re: Re: Máte plnou pravdu, Weetku,, (Ludvík Robek, 01.06.2011 13:12) celé vlákno | reagovat
Myslím, že se pleteš. Já také raději pšoukám než krkám, ale neznamená to, že mám nějakej Arabelův prsten a jen tak s ním mávnu jak s kouzelnou hůlkou a škodná v revíru vyžene panu z berylu.
Re: Re: Re: Máte plnou pravdu, Weetku,, (Weetek, 01.06.2011 16:10) celé vlákno | reagovat
Arabelův prsten? Celou dobu jsem si myslel, že to byla princezna Arabela, a ejhle, on to byl nějaký Arabel. Zřejmě změna pohlaví :-) Jinak je třeba přiznat, že Vaše příspěvky svou totální vyšinutostí z veškeré logiky větné i ijné překonávají i Gunara od Šůvinky :-)
12
Vyhledávání