úvod
homepage

Komentáře

článku: O pivu a o životě

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

PI, (Chody - PI, 02.06.2011 09:53) celé vlákno | reagovat
Koukám, že panáčkové z multikultůry teď šíří tu svoji pravdu a lásku tady... Jste tu v diskusi krásně naskládáni, i když někteří mi tu chybí, ale třeba tento blog ještě nenašli, protože se nezobrazuje na indexu Pivních blogů, ale jen na Superhomepage...

Já jsem tak přišel o jeho čerstvé vydání, protože zde sleduju pravidelně jen Pivní deník a Pivní blog :(
Re: PI, (Luděk, 02.06.2011 13:13) celé vlákno | reagovat
V mládí jsem byl nálepkován jako antisocialistický živel, div ne placený z ideodiverzních centrál krhavého Wall street či kdovíodkud. Ve středním věku jsem označen jako pravdoláskový multikulti panáček. Ve stáří, kdo ví?
Je dobré mít v každé fázi svého žití nějakého toho značkovače, kádrováka nebo nálepkovače. Je to jistý typ slovního folklóru a nechtěného humoru v české kotlině, tyhle slovní tiky, a taky je tak beru. :-)
Re: PI, (Moro, 02.06.2011 13:27) celé vlákno | reagovat
Já jsem tu taky pane Chodoro a pokud jste neměl na mysli zrovna mě, pak se poníženě omlouvám za svoje vyvyšování se. Tento blog sleduji od počátku a toho panáčka z multikultůry klidně beru. Ale nic komentovat nebudu a Vy si komentujte, co chcete.
Má úcta.
Re: PI, (Honza Kočka, 03.06.2011 12:45) celé vlákno | reagovat
Vlastne diky za upozorneni, i kdyz Tvym osobitym zpusobem:) Ze to neni na Pivnim blogu jsem si nevsiml, zkousel jsem to upravit az jsem to cele rozhasil, takze vcera vecer clanek zmizel uplne. Programatori to ale dali zase dohromady, jen se to objevuje ctenost 16 lidi...
Vyhledávání