úvod
homepage

Komentáře

článku: O pivu a o životě

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Re: Vy prostě musíte mít navrch, (Jiri.j, 11.06.2011 08:11) celé vlákno | reagovat
S pobavením jsem si přečetl tuto debatu a musím konstatovat, že mě rozhodně nezklamala. Proti Weetkovi (na PI), který používá skutečnou argumentaci (v původnim významu logiky) se vždy vyrojí praštěné výroky kontaminované emocemi, různé nefér řečnické figury a nakonec i totální bláboly a nesmysly bez hlavy a paty. Nakonec je to téměř vždy korunováno tvrzením, že každý má právo na vlastní názor a ten je stejně hodnotný a pravdivý jako každý jiný (v tomto případě Weetkův). Problém je ten, že někdo pracuje s fakty a daty a někdo se svými dojmy. Z toho důvodu jsem se vzdal té možnosti dalších diskuzí, mimo tématu piva (i to velmi opatrně). Nakonec bych se třeba dozvěděl, že představa vesmíru, řekněme třeba Platóna nebo Pýthagory je stejně pravdivá jako Einsteinova. Prostě všechno, co přesahuje zkušenost a obzor některých škrabáků je multikulturálí (sám ani nevím, co si mám pod tím termínem představit), blbé, špatné, aniž o tom něco vím. A poněvaž jsem lenoch, tak ani vědět nechci.
Re: Vy prostě musíte mít navrch, (Weetek, 10.06.2011 10:12) celé vlákno | reagovat
Ve chvíli, kdy začnete opisovat moje formulace, je asi sutečně čas tuto neplodnou debatu ukončit. Je s podivem, že Vám není trapné krást mi celé věty, ale proč ne, to dělají i politici :-)
Vy prostě musíte mít navrch, (blackdog, 09.06.2011 14:27) celé vlákno | reagovat
Vy prostě musíte mít navrch, tu grafickou chybu jsem viděl na německém satelitu, dobře mohl jsem se zeptat všech přítomných, kdybych to udělal, tak vy byste se mě snažil setřít tím, že aby se jednalo objektivní průzkum, musel bych se zeptat všech lidí co to viděli na celém světě atd atd až do nekonečna. To co píšete je jen váš osobní dojem, který neustále vydáváte za nějaký daný fakt. Vy jste pánbůh nebo osoba s nějakým vyšším posláním, že své domněnky můžete vydávat za nějaká pevně daná fakta? Je úsměvné vás sledovat jak si o sobě myslíte, že jste středem světa.
Re, (Weetek, 09.06.2011 11:20) celé vlákno | reagovat
Vy skutečně nevíte, co píšete Vy sám. Ano, grafiku v televizi zaměnit mohou, to jistě. Ale to přece vůbec neznamená, že většina lidí si toho nevšimne, jak tvrdíte. Jak to víte, že většina? Ptal jste se jich? Ne, jen prostě svůj dojem vydáváte za pojem. Je úsměvné, jak se pořád motáte v neschopnosti filtrovat zjevná a daná fakta a Vaše osobní, často úplně nepodložené domněnky.
Re: Re: Už jen k fotbalu, (blackdog, 09.06.2011 10:54) celé vlákno | reagovat
Opět z toho co píšu, čtete jen to co chcete. Píšu záměny názvů klubů nevšimnou v zahraničí. Už asi dvakrát jsem na jakém si kanálu sledoval pohárový fotbal, kde po hřišti pobýhali fotbalisti Slávie a grafika ukazovala, že hraje Sparta Prague.
Re: Už jen k fotbalu, (Weetek, 08.06.2011 12:36) celé vlákno | reagovat
Zjevně nechápete, ne poprvé, o co mi šlo. Mimochodem, jak jste přišel na to, že záměny Slavie a Sparty si většina lidí nevšimne? Zase dojmy místo pojmů, že? Fotbaloví fanoušci náhodou moc dobře vědí, který tým je který. O nějaké většině se myslím skutečně nedá mluvit.
Už jen k fotbalu, (blackdog, 08.06.2011 11:40) celé vlákno | reagovat
To přirovnání k fotbalu dost pokulhává, Spartu a Slavii si v zahraničí často pletou, a věřte, že velká většina lidí si toho omylu ani nevšimne. Koho by ostatně zajímali nějací podřadní kopáči, a stejně jsou oba kluby z Prahy, tak co:-)
:-), (Energetik, 08.06.2011 07:25) celé vlákno | reagovat
Zlatej Gunar hoši. Zlatý digi, zlatý adidy :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Ano vadí, (Weetek, 06.06.2011 13:03) celé vlákno | reagovat
Hm, pokud někteří lidi nazývají nacistické německo fašistickým, nazývají ho blbě, ale to snad není důvod, abyste podobné pitomosti psal i Vy. To je jako kdyby v evropském poháru hrála Slavia, někdo dal do televizní grafiky omylem Sparta a noviny to druhý den otiskly taky tak jenom proto, že někdo prostě říká Slavii Sparta a oba kluby jsou ostatně z Prahy. Podobná NElogika.
Diskuse a legalita názoru, (Martin Jarošek, 05.06.2011 14:40) celé vlákno | reagovat
Diskuse, nejen na internetu, by měla mít svá dobrovolná pravidla slušnosti. Na Světu piva se setkáváme (až na vyjímky) s diskuzemi v mezích normy, což se o mnohých jiných serverech říci nedá. Nejedná se pouze o příslovečnou vulgaritu, ale též o myšlenkovou chudobu a často též o naprosté pohrdání gramatikou a pravopisem mateřského jazyka. Na druhé straně by se již v demokracii neměly objevovat výrazy jako "zakázaná myšlenka" nebo "nelegální názor". Cenzura na internetu, ať je praktikována jakoukoliv formou, je naprosto nežádoucí.
Re: PI, (Honza Kočka, 03.06.2011 12:45) celé vlákno | reagovat
Vlastne diky za upozorneni, i kdyz Tvym osobitym zpusobem:) Ze to neni na Pivnim blogu jsem si nevsiml, zkousel jsem to upravit az jsem to cele rozhasil, takze vcera vecer clanek zmizel uplne. Programatori to ale dali zase dohromady, jen se to objevuje ctenost 16 lidi...
Re: Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Siki, 02.06.2011 14:23) celé vlákno | reagovat
11.6. se v Praze koná pochod proti rakovině prsu. Taky nechápeš, proč se tato nemocná menšina potřebuje takto zviditelňovat, proč radši nesedí doma na zadku? Co tu bude příště? Pochod mentálně retardovaných (3,23% populace)? Pochod (pojezd) invalidů?
No nic, jdu si koupit českou zeleninu k Vietnamcovi, český obchodník jí nemá a s Honzou(Han Si) si pak zajdu dát pivo, dobře se mi s ním povídá. A na Superstár se asi koukat nebudu, protože nějak nevím, o co tam jde. Gambáče bych si samozřejmě otevřel, bohužel, už několik let se mi ho nepodařilo koupit a donést domů...
A to s tím dítětem.... To snad jen, že bys pak možná procitl, ale pochybuju. Jinak samozřejmě nepřeju nikomu nic špatného, mně to přijde normální, za špatné to považuješ ty.
A něco na závěr? Svoboda jednoho končí tam, kde začíná nesvoboda druhého.

Re: Re: Re: Re: Ano vadí, (blackdog, 02.06.2011 13:32) celé vlákno | reagovat
Asi máte problém se čtením, píši nacismu/fašismu, protože někteří nazývají nacistické Německo fašistickým, ale to vy jistě víte. Jen prostě musíte každému ukazovat svou intelektuání převahu. Nebo to je záměr? Jiné kritizujete, že v textu čtou, co chtějí a sám to děláte taky. O takových lidech se říká, že si nevidí do huby.
Re: PI, (Moro, 02.06.2011 13:27) celé vlákno | reagovat
Já jsem tu taky pane Chodoro a pokud jste neměl na mysli zrovna mě, pak se poníženě omlouvám za svoje vyvyšování se. Tento blog sleduji od počátku a toho panáčka z multikultůry klidně beru. Ale nic komentovat nebudu a Vy si komentujte, co chcete.
Má úcta.
Re: PI, (Luděk, 02.06.2011 13:13) celé vlákno | reagovat
V mládí jsem byl nálepkován jako antisocialistický živel, div ne placený z ideodiverzních centrál krhavého Wall street či kdovíodkud. Ve středním věku jsem označen jako pravdoláskový multikulti panáček. Ve stáří, kdo ví?
Je dobré mít v každé fázi svého žití nějakého toho značkovače, kádrováka nebo nálepkovače. Je to jistý typ slovního folklóru a nechtěného humoru v české kotlině, tyhle slovní tiky, a taky je tak beru. :-)
Re: Re, (Weetek, 02.06.2011 12:51) celé vlákno | reagovat
Překrucuješ to záměrně, nebo tomu, co jsem napsal, skutečně nerozumíš? Že máš problémy s významem psaného textu jsem si všimnul už dávno. A ty urážky si prosím nech, trochu vypadáváš z role.
Re: Re: Re: Ano vadí, (Weetek, 02.06.2011 12:50) celé vlákno | reagovat
Svastika symbolem fašismu ??? To snad nemyslíte vážně! To je přesně to míchání pojmů s dojmy, o kterém jsem psal. Zjistěte si o tom něco, než takový nesmysl napíšete.
Je jasné, že Siki svým avatarem pochopitelně žádný nacismus nepropaguje a myslím, že ve skutečnosti to víte i Vy, ty plky o negativní reklamě jsou úplně mimo.
Re, (Chody - PI, 02.06.2011 12:48) celé vlákno | reagovat
Tobě tedy přeji, aby Tvé děti byly samy sebou. Tedy takové, jaké je chceš mít...

Vždy je pro rodiče veselejší, když děti jsou samy sebou a zároveň podle představ rodičů (ano i to se může stát), ale to Ty zřejmě nechceš pochopit. Proč bych měl někomu přát, aby tomu bylo jinak? Tolik zloby v sobě nenosím...

A, prosím, neber si moje děti do Tvé nevymáchané huby a stejně tak mého psa...
Re: Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Weetek, 02.06.2011 12:34) celé vlákno | reagovat
Tenhle příspěvek o tobě Chody vypovídá mnohé. Já bych třeba rád, aby moje děti byly především samy sebou. Ty si přeješ děti takové, jaké je chceš mít. Docela by mě zajímalo, co děláš, když někdy takové nejsou. Mlátíš je tak dlouho, až být začnou, nebo máš jiné metody? A děláš rozdíly mezi svými dětmi a svým cvičeným psem?
Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Chody - PI, 02.06.2011 10:04) celé vlákno | reagovat
No vidíš a já bych nikomu nepřál, aby jeho dítě bylo, ať už kvůli vrozeným dispozicím či přesvědčení, jiné, než by ho rád měl.
12
Vyhledávání