úvod
homepage

Komentáře

článku: O pivu a o životě

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

To snad ne..., (blackdog, 31.05.2011 14:35) celé vlákno | reagovat
Je to zarážející, že někteří zastánci "hlavního názorového proudu" (pro neznalé - to je ten multikulturně hyperkorektní) mají tendenci se morálně vyvyšovat a stanovovat co je správné a co ne. Kde berou tu jistotu, že právě ten jejich názor, je ten správný, kde berou tu drzost odsuzovat lidi s jiným názorem? Od jiných vyžadují toleranci, k jiným názorům jsou netolerantní, ohražují se třeba proti paušalizaci, své protivníky paušálně odsoudí, prostě kážou vodu, pijí víno. Jsem rád, že se najde stále dost lidí, kteří se jim dokážou postavit.
Re: To snad ne..., (Honza Kočka, 01.06.2011 09:01) celé vlákno | reagovat
Nekdy je multikulturne hyperkorektni nazor mnohem lepsi nez vyplody chore mysli typu, ze homosexualita je na stejne urovni jako pedofilie, ze kdyz minipivovar ma drazsi etikety, muze byt rad, ze mu sberatele nerozkradou vse atd, jak na jinem/jinych pivnim webu casto hlasa VB M.
Re: Re: To snad ne..., (blackdog, 01.06.2011 10:23) celé vlákno | reagovat
Výplody oné"choré mysli" jsou opravdu strašné, rozumný člověk si nad nimi mohl hlavu ukroutit, méně tolerantní člověk by mohl říct, že jde o xenofobního blba. Multikulturalista je ovšem nebezpečnější, umravňuje, vykřikuje, jak mu jde blaho všech, a to těch, co nechtějí. A pak si za avatara zvolí jakýsi paskvil s nápisem ONE HUMAN RACE. Což je nesmysl, dle mě je to rasistické a uráží to všechni lidi, protože lidé jsou různí, různých ras, různých nárorů.
Re: Re: Re: To snad ne..., (Siki, 01.06.2011 14:15) celé vlákno | reagovat
Je třeba si uvědomit, že to přiklánění se k toleranci multikultury, ať už je to cokoliv, ještě nikomu neublížilo, kdeždo názory pánů, co si myslí, že vše, co není bílé, z Čech, heterosexuální a nebo co je jiné, než křesťanské, je špatné, tak tyto názory už mají na svědomí několik milionů životů. A proto jako velice tolerantní člověk k čemukoliv tyto lidi nehodlám tolerovat a z celého srdce jim přeju, aby se jejich syn nechal předělat na ženu, vdal se za černocha a spolu přestoupí na islám.
Mimochodem, pokud se do Prahy přestěhuje, třeba kvůli práci, člověk z Českého Těšína, nikomu to nevadí, když to samé udělá člověk z Těšína polského, už nám tu někdo bere práci? Směšné...
Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (blackdog, 01.06.2011 15:38) celé vlákno | reagovat
Na multikulturu máme různý názor, ale to je normální. Mimochodem tvůj avatar na PI se mi taky nelíbí. Myslím, že málokdo na pivních serverech udělal takovou reklamu fašistům jako ty :-D. Negativní reklama, taky reklama.
Re: Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Luděk, 01.06.2011 18:33) celé vlákno | reagovat
Mno, siki tuten avatar měl až na konci svého působení na PI, předtím měl hospodskou ceduli nebo papeže Benedikta XVI. Je zajímavý, že Vám vadí zrovna poslední avatar a třeba papež ne.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Luděk, 01.06.2011 18:39) celé vlákno | reagovat
Ještě bych dodal, že mi taky třeba vadil Chodyho odkaz na web odpůrců radaru NATO v Brdech na Pivním.infu, svého času, než se odpůrci dočkali Pyrrhova vítězství. Ale protože to je jeho web, respektoval jsem jeho rozhodnutí tam odkaz dát a neměl nutkavé puzení to nějak komentovat.
Ano vadí, (blackdog, 01.06.2011 18:46) celé vlákno | reagovat
Ano, avatar s hákovým křížem mi vadí, a to hodně. Je mi jedno, že je červeně přeškrtnutý, hákový kříž je symbol hnutí, proti kterému Siki brojí a přesto ho použije pro svého avatara. Jak jsem psal, negativní reklama, taky reklama.
Re: Ano vadí, (Siki, 01.06.2011 19:37) celé vlákno | reagovat
:-)
Taky tam má někdo obrázek s přeškrtnutým G.... To jako, že dělá Gambáči reklamu?
:-)
Mimochodem, jistě znáš historii svastiky.... V hinduistickývh a islámských zemích je používán dodnes. A asi je nikdy nenapadlo, proč by svým tisíciletým symbolem měli dělat reklamu jakýmsi pomatencům z první poloviny 20. století, když jméno Hitler jim většinou nic neříká.
A taky sem tam za atatara měl, krom Paparatziho a cedule s nápisem "Schweine Haxen von Grill", ještě Ježíše a znak Alláha.
Mimochodem, nepříteli multikultury, doufám, že ve své televizi Tesla (přece ne Sony!) sleduješ výhradně české, s přimhouřenýma očima ještě slovenské, pořady a nenecháš se zlákat naší kultuře zcela vzdálenými zahraničními filmy! Jinak, ty antimultikulturo, proč nám haníš jazyk nějakými anglickými patvary? Tím myslím tvůj nick (pardon, přezdívku, abych tu nešířil multikulturní výrazy).
Re: Re: Ano vadí, (blackdog, 02.06.2011 09:20) celé vlákno | reagovat
:-)). To,že je svastika některých zemích normálním znakem samo vím, ale ty ji používáš na českém webu, a v našem- evropském prostředí je svastika symbolem nacismu/fašismu. Mimochodem, ty multikulturo, víš, že v televizi Tesla je asi stějně českých dílů jako v Sony, t.j. v podtatě nic? Pusť si televizi jedno jakou- všechny jsou cizí, nalaď si superstar, zapijto Gambáčem - tím všem dokážeš, jak jsi multikulturní a posílíš tím světový mír.
Re: Re: Re: Ano vadí, (Weetek, 02.06.2011 12:50) celé vlákno | reagovat
Svastika symbolem fašismu ??? To snad nemyslíte vážně! To je přesně to míchání pojmů s dojmy, o kterém jsem psal. Zjistěte si o tom něco, než takový nesmysl napíšete.
Je jasné, že Siki svým avatarem pochopitelně žádný nacismus nepropaguje a myslím, že ve skutečnosti to víte i Vy, ty plky o negativní reklamě jsou úplně mimo.
Re: Re: Re: Re: Ano vadí, (blackdog, 02.06.2011 13:32) celé vlákno | reagovat
Asi máte problém se čtením, píši nacismu/fašismu, protože někteří nazývají nacistické Německo fašistickým, ale to vy jistě víte. Jen prostě musíte každému ukazovat svou intelektuání převahu. Nebo to je záměr? Jiné kritizujete, že v textu čtou, co chtějí a sám to děláte taky. O takových lidech se říká, že si nevidí do huby.
Re: Re: Re: Re: Re: Ano vadí, (Weetek, 06.06.2011 13:03) celé vlákno | reagovat
Hm, pokud někteří lidi nazývají nacistické německo fašistickým, nazývají ho blbě, ale to snad není důvod, abyste podobné pitomosti psal i Vy. To je jako kdyby v evropském poháru hrála Slavia, někdo dal do televizní grafiky omylem Sparta a noviny to druhý den otiskly taky tak jenom proto, že někdo prostě říká Slavii Sparta a oba kluby jsou ostatně z Prahy. Podobná NElogika.
Už jen k fotbalu, (blackdog, 08.06.2011 11:40) celé vlákno | reagovat
To přirovnání k fotbalu dost pokulhává, Spartu a Slavii si v zahraničí často pletou, a věřte, že velká většina lidí si toho omylu ani nevšimne. Koho by ostatně zajímali nějací podřadní kopáči, a stejně jsou oba kluby z Prahy, tak co:-)
Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Chody - PI, 02.06.2011 10:04) celé vlákno | reagovat
No vidíš a já bych nikomu nepřál, aby jeho dítě bylo, ať už kvůli vrozeným dispozicím či přesvědčení, jiné, než by ho rád měl.
Re: Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Weetek, 02.06.2011 12:34) celé vlákno | reagovat
Tenhle příspěvek o tobě Chody vypovídá mnohé. Já bych třeba rád, aby moje děti byly především samy sebou. Ty si přeješ děti takové, jaké je chceš mít. Docela by mě zajímalo, co děláš, když někdy takové nejsou. Mlátíš je tak dlouho, až být začnou, nebo máš jiné metody? A děláš rozdíly mezi svými dětmi a svým cvičeným psem?
Re, (Chody - PI, 02.06.2011 12:48) celé vlákno | reagovat
Tobě tedy přeji, aby Tvé děti byly samy sebou. Tedy takové, jaké je chceš mít...

Vždy je pro rodiče veselejší, když děti jsou samy sebou a zároveň podle představ rodičů (ano i to se může stát), ale to Ty zřejmě nechceš pochopit. Proč bych měl někomu přát, aby tomu bylo jinak? Tolik zloby v sobě nenosím...

A, prosím, neber si moje děti do Tvé nevymáchané huby a stejně tak mého psa...
Re: Re, (Weetek, 02.06.2011 12:51) celé vlákno | reagovat
Překrucuješ to záměrně, nebo tomu, co jsem napsal, skutečně nerozumíš? Že máš problémy s významem psaného textu jsem si všimnul už dávno. A ty urážky si prosím nech, trochu vypadáváš z role.
Re: Re: Re: Re: Re: To snad ne..., (Siki, 02.06.2011 14:23) celé vlákno | reagovat
11.6. se v Praze koná pochod proti rakovině prsu. Taky nechápeš, proč se tato nemocná menšina potřebuje takto zviditelňovat, proč radši nesedí doma na zadku? Co tu bude příště? Pochod mentálně retardovaných (3,23% populace)? Pochod (pojezd) invalidů?
No nic, jdu si koupit českou zeleninu k Vietnamcovi, český obchodník jí nemá a s Honzou(Han Si) si pak zajdu dát pivo, dobře se mi s ním povídá. A na Superstár se asi koukat nebudu, protože nějak nevím, o co tam jde. Gambáče bych si samozřejmě otevřel, bohužel, už několik let se mi ho nepodařilo koupit a donést domů...
A to s tím dítětem.... To snad jen, že bys pak možná procitl, ale pochybuju. Jinak samozřejmě nepřeju nikomu nic špatného, mně to přijde normální, za špatné to považuješ ty.
A něco na závěr? Svoboda jednoho končí tam, kde začíná nesvoboda druhého.

Re: Re: Re: To snad ne..., (Honza Kočka, 01.06.2011 20:02) celé vlákno | reagovat
Me Weetkovo avatar rika, ze vsichni zobrazeni jsou si rovni...
12
Vyhledávání