úvod
homepage

Komentáře

článku: Výměna reklamního portfolia "Zulukafrů" pokračuje - tentokrát "G"

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Nepřiměřená reakce, (Roman Holoubek, 20.09.2010 05:54) celé vlákno | reagovat
Vaše reakce je opět trochu mimo, jako ostatně i většina vašich blogů.

Za prvé, nezáleží na tom zda zadarmo, či za peníze. Pochopil jsem, že pokud píšete zadarmo, pak blog (článek) po sobě nečtete a v surové podobě jej zveřejníte. A to je vám jedno, že tak poškozujete své jméno a my, čtenáři vašich blogů, si pak o vás myslíme, že neumíte psát?

Za druhé, nejde jen o jazykové nepřesnosti, ale především jsem kritizoval OBSAH.

Opět vás kritizuji v dobrém (k posunu věci kupředu), nikoli proto, že bych vás chtěl špinit.
Re: Nepřiměřená reakce, (Vašíček, 21.09.2010 13:29) celé vlákno | reagovat
Jistě, máte pravdu, je riziko dávat takto všanc své jméno, ale pokud se zabýváte asi 7 věcmi najednou - politikou, studiem matematiky, pivem, kočkami (ne Editorem - jde o shodu jmen !!), bylinkami, konstruktérstvím, atletikou apod., nemůžete nic dělat na 100%, bohužel. Nebo se něčeho z toho vzdát a to nedokáži. Pak se může objevit i rychle napsaný a po sobě nepřečtený blog, který se jiným "špatně čte". Píši třeba i do Švédska a tam něco takového nehrozí, protože by to tam zkrátka nezveřejnili. Nemluvě o tom, že neumím až tak švédsky a potřebuji korektora. Třebaže to nedostanu zaplaceno...Znovu ale trvám na tom, že nejprve čtu v novinách titulek a pak většinou nečtu dál. Přečtu si jen zhruba 1/3 článků až do konce. Stejně tak mohou mít i čtenáři podobný přístup k webu, v horším případě si mohou říci - články toho V. (K., H., J....) prostě číst nebudem. Je to risk.
Obsah - jistě, nejsem 100%-ní znalec, zprostředkoval jsem pouze dojmy a fakta z přípravy a natáčení reklam na pivo a na konec článku schoval žalozpěv na surové utlačování StaroBrna, tak trošku mého mateřského mléka. Ale zastal bych se i jiných značek - a časem to asi tak bude. Myslím pivní kanibalismus v rámci nadnárodních koncernů. Bohužel.
Blábol, (BlackDog, 16.09.2010 12:00) celé vlákno | reagovat
Vážený pane Vašíčku, co kdyby jste si nejprve svůj výtvor před uveřejněním přečetl nebo ho dal raději přečíst někomu jinému. Ten někdo by Vám, stejně jako já řekl, že takový blábol a slátaninu je lepší neuveřejňovat.
Re: Blábol, (Jan Kocián - pivní snob, 16.09.2010 16:07) celé vlákno | reagovat
Příště napiš, že jsi pivař z Ruska... a budou tě vynášet do nebe. :-D
Re: Re: Blábol, (Ján Kocian, 16.09.2010 18:42) celé vlákno | reagovat
Nebo si dejte nick se jménem a příjmením známého bývalého slovenského fotbalisty ;-)
Re: Re: Re: Blábol, (Martin Jarošek, 17.09.2010 07:21) celé vlákno | reagovat
Pro mne jsou článečky typu příspěvků p. Vašíčka příjemným a veselým osvěžením na jinak jasně profilovaných stránkách sofistikovaných pivních puristů mezi něž se sám počítám. Snaživé hledání jemných nuancích v chutích Popovického Kozla a Géčka či jeho nadšené popisy výroby nových reklamních šotů euro-americko-afrosraček jichž se osobně účastní mne nepohoršují, nýbrž baví. Doufám však pevně, že podobné články na Světu piva nebudou v budoucnu převažovat.
Re: Re: Blábol, (Weetek, 20.09.2010 11:05) celé vlákno | reagovat
Mno, to je dost mimo i jako ironie, protože blog ruského pivaře, který tu nedávno vyšel, byl chválen myslím zaslouženě pro svůj obsah, ne proto, že ho napsal cizinec...
blkábol?, (Lukáš "Elf" Provazník, 19.09.2010 10:46) celé vlákno | reagovat
No jde o to, že i článek napsaný zadarmiko, by mohl hlavu a patu...
Re: blkábol?, (Lukáš "Elf" Provazník, 19.09.2010 10:48) celé vlákno | reagovat
"mohl mít hlavu a patu"
pro keho víra šrajbnu ?, (Zbyněk Vašíček, 17.09.2010 17:23) celé vlákno | reagovat
některí mí přýspěvki možná nésó srovna jazikově corektní - ale k tomu je jednodochí visvětlení: v r. 92-3 sem dostával v brnje 2 čs federální za řádočok (o 32 ouhozoch), pozdějy i výc, no a su zviklé psát za prachi - tvrdí prachi. Uznávám, že češtinó nevládno na 100% (ale to ani v tývý a polytycy, snad moravštinó a tak diž de o love, dělím se raděj s korektorem 80 do mě 20 do niho).Enemže kam pýšu zadáčo tož to nehónim - to holt néni profesionalita páč nejde o prachi a tak nejakí slovoslad sintax a ti věcy nehlýdám. pak-lyže dostanu za článok 200-300 vočí, je s tym jiná práca a vipadá to jynak. tož si nestěžujte...s pzdravom Zv
Pan Vašíček opět nezklamal, (Roman Holoubek, 16.09.2010 06:48) celé vlákno | reagovat
Pane Vašíčku, myslel jsem, že nebudu nikdy Vaše blogy komentovat, ale nedá mi to. Chtělo by to trochu sebereflexe.

Možná si o sobě myslíte, že máte talent na psaní, ale to co zde publikujete, je neohrabané, s občas špatným slovosledem, zmatečné a těžko čitelné.
Navíc vaše úvahy se mi zdají trochu mimo, jak to napsat, jde občas o pěkné bláboly.
To co jste předvedl nyní je kompilace několika myšlenek v jeden celek s naprosto nepochopitelnými vsuvkami.
A to je navíc Váš text doplněn o řadu nepřesností. Zde například "bílý Gambrinus, tehdy novinku (čili 12 s kvasinkami u dna)". Ono šlo o pšeničné svrchně kvašené pivo - nástupce značky Prior z Domažlic. Tak by se dalo pokračovat.
A ústup Starobrna z Prahy? Nehledejte v tom žádné složité spekulace. Společnost Heineken ČR si určila (a dle mne správně), že Starobrno budou obchodně prosazovat na Moravě a nebudou plýtvat financemi na celorepublikovou podporu. Důvodů je hned několik a ty jsou zcela zřejmé.
Doufám že se na mne za tuto zpětnou vazbu a otevřenost nezlobíte.

Tolik můj názor.
.., (Jan Kocián - pivní snob, 16.09.2010 16:05) celé vlákno | reagovat
Vždyť i ve svém sloganu mají, že Starobrno je nejlepší pivo na Moravě, neboť moc dobře vědí, že Prazdroj je prostě lepší a tudíž jim pšenka v Plzni a Praze nepokvete.
Vyhledávání