úvod
homepage

Komentáře

článku: Výměna reklamního portfolia "Zulukafrů" pokračuje - tentokrát "G"

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nepřiměřená reakce, (Roman Holoubek, 20.09.2010 05:54) celé vlákno | reagovat
Vaše reakce je opět trochu mimo, jako ostatně i většina vašich blogů.

Za prvé, nezáleží na tom zda zadarmo, či za peníze. Pochopil jsem, že pokud píšete zadarmo, pak blog (článek) po sobě nečtete a v surové podobě jej zveřejníte. A to je vám jedno, že tak poškozujete své jméno a my, čtenáři vašich blogů, si pak o vás myslíme, že neumíte psát?

Za druhé, nejde jen o jazykové nepřesnosti, ale především jsem kritizoval OBSAH.

Opět vás kritizuji v dobrém (k posunu věci kupředu), nikoli proto, že bych vás chtěl špinit.
Re: Nepřiměřená reakce, (Vašíček, 21.09.2010 13:29) celé vlákno | reagovat
Jistě, máte pravdu, je riziko dávat takto všanc své jméno, ale pokud se zabýváte asi 7 věcmi najednou - politikou, studiem matematiky, pivem, kočkami (ne Editorem - jde o shodu jmen !!), bylinkami, konstruktérstvím, atletikou apod., nemůžete nic dělat na 100%, bohužel. Nebo se něčeho z toho vzdát a to nedokáži. Pak se může objevit i rychle napsaný a po sobě nepřečtený blog, který se jiným "špatně čte". Píši třeba i do Švédska a tam něco takového nehrozí, protože by to tam zkrátka nezveřejnili. Nemluvě o tom, že neumím až tak švédsky a potřebuji korektora. Třebaže to nedostanu zaplaceno...Znovu ale trvám na tom, že nejprve čtu v novinách titulek a pak většinou nečtu dál. Přečtu si jen zhruba 1/3 článků až do konce. Stejně tak mohou mít i čtenáři podobný přístup k webu, v horším případě si mohou říci - články toho V. (K., H., J....) prostě číst nebudem. Je to risk.
Obsah - jistě, nejsem 100%-ní znalec, zprostředkoval jsem pouze dojmy a fakta z přípravy a natáčení reklam na pivo a na konec článku schoval žalozpěv na surové utlačování StaroBrna, tak trošku mého mateřského mléka. Ale zastal bych se i jiných značek - a časem to asi tak bude. Myslím pivní kanibalismus v rámci nadnárodních koncernů. Bohužel.
Vyhledávání