úvod
homepage

Komentáře

článku: Kurz vaření piva pro veřejnost – sedmý běh

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

ptákovina místo argumentu, (zdenek.reska, 10.03.2010 20:15) celé vlákno | reagovat
Drahý Zdeňku,
v dřívější době platilo pořekadlo: "Co Čech, to muzikant". Dnes díky takovým "neomylcům", jako Vy, platí: "Co Čech, to sládek". Ale bohužel opět omyl nějakého příliš aktivního elektrikáře či zedníka (omlouvám se zástupcům těchto náhodně vybraných profesí, z nichž ani jednu neovládám a tudíž ani podomácku neprovozuji)!!!
Opravdu lze NĚCO uvařit podle nějakého pseudopředpisu z internetu v prádelním hrnci. Opravdu to vzdáleně může chutnat i jako pivo. Ale aby to opravdu chutnalo jako pivo a BYLO TO PIVO, je potřeba vědět a znát drobátko něco víc. A to tito neumělové všeumělové nehodlají akceptovat. Pokud by výroba piva byla tak snadná, jak se naivně domníváte, k čemu by tedy byly učební obory sladovník a biochemik výroby piva, SPŠPT, ze které se rekrutuje podstatná část kvalitních sládků této republiky a konečně i kvasná katedra VŠCHT dodávající zbytek těchto odborníků Proč držet v chodu soubor těhto "zbytečností", když přece máme internet, ze kterého se každý chytrý naučí cokoliv - já osobně asi začnu zítra se studiem neurochirurgie po internetu. To se přece někdy může hodit, nemyslíte?
Honzo, nenech se zvyklat, jen hlupák nechápe smysl těchto kursů. To není o penězích, to je o užitečných informacích a obecném know how.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání