Komentáře
článku: Minipivovary – zkáza českého pivovarnictví?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Vystudovaný sládek s červeným diplomem a 30 letou praxí je k ničemu když pracuje v Gambrinusu (Gambrinu?) nebo v Krušovicích. Mít vzdělání je skvělá věc, avšak např. zdaleka ne všichni absolventi St. Konzervatoře jsou výbornými hudebníky.Jak už jsem zde psal jsou i mezi současnými minipivovary provozovny vysoce kvalitní, průměrné a bohužel i ty docela špatné. Já osobně však vždy dávám přednost pivu přírodnímu a rád ochutnávám nové, většinou zajímavé vzorky.
Souhlasím, někdo se může vyučit sládkem, protože si to rodiče přáli a ty roky ve škole prochrápe, to z něj pak nedělá sládka. Znám dost takových "truhlářů" a "kuchařů" a myslím si, že když je na začátku nadšení a tvrdá dřina, že úspěch se spíš dostaví i bez škol.
Vyhledávání