úvod
homepage

Komentáře

článku: Minipivovary – zkáza českého pivovarnictví?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Účel světí prostředky, (Martin Jarošek, 03.03.2010 10:12) celé vlákno | reagovat
Vystudovaný sládek s červeným diplomem a 30 letou praxí je k ničemu když pracuje v Gambrinusu (Gambrinu?) nebo v Krušovicích. Mít vzdělání je skvělá věc, avšak např. zdaleka ne všichni absolventi St. Konzervatoře jsou výbornými hudebníky.Jak už jsem zde psal jsou i mezi současnými minipivovary provozovny vysoce kvalitní, průměrné a bohužel i ty docela špatné. Já osobně však vždy dávám přednost pivu přírodnímu a rád ochutnávám nové, většinou zajímavé vzorky.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání