Komentáře
článku: Minipivovary – zkáza českého pivovarnictví?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
pro pana Vožecha (nejde mi reagovat na jeho příspěvek :-( ),
(Moro, 04.03.2010 19:16)
celé vlákno | reagovat
Vyhledávání
- ano,je pravda, že kvalitní pivo je třeba umět uvařit opakovaně.
- ano, je pravda, že omyly nezkušených "sládků" odskáčí konzumenti.
- ano, je pravda, že i v gigantech jsou výborní sládci (sládkové?), co mají svázané ruce.
Rád bych se zeptal - když sládek v gigantu zkur** (pardon - pokazí) várku, vyleje jí nebo mu ona "skvělá technologie" umožní, vyrobit z toho standard, na který jsou konzumenti uvyklí?
Není tato úvaha spíš o tom, že konzument může volit vždy stejný unifikovaný standard NEBO výtvor nadšence s kolísavou jakostí?
Díky moc za odpověď - ať se Vám daří
Moro