Komentáře
článku: Milé naše pivovary, nechcete raději začít zdražovat?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
to Olej : ty jsi z Trutnova ? párkrát za rok tam jezdím a Krakonoš je jeden z důvodů, proč se tam vždy opravdu moc těším. Posezení v pivovarské hospodě u nefiltrovanýho Krakonoše je zážitek vskutku skvělý. Problém Krakonoše, a to dlouhodobý, je trvanlivost lahvových piv. Stává se poměrně často (zatraceně poměrně často!), že ještě dlouho před uplynutím spotřební lhůty se v něm udělají jakési cucky a pak už se opravdu pít nedá. Pokud ovšem lahváče vypiju hned (jednou měsíčně se mi jich 8 dostane do ledničky), nemá chybu. Zarazila mě poznámka o letošní velikonoční 14° - má to znamenat, že vůbec není a nebo že je, ale nepovedla se ? Přesto všechno považuju Krakonoše za jedno z nej průmyslových piv u nás.
Vyhledávání