Komentáře
článku: 3-3-3
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Pan Chody neuznává jen český ležák, ale nejvíce mu chutná ... No nic, nebudu Vám "znalcům" již překážet ve Vašich nezáživných diskusích na tomto serveru.
Ony jsou stejně v novém systému docela nepřehledné, takže nebudu muset klikat, klikat a klikat ...
Ony jsou stejně v novém systému docela nepřehledné, takže nebudu muset klikat, klikat a klikat ...
Klikni na Řazení podle času. Přišel jsem na to někdy včera a funguje to :-)
Jinak diskusi nepovažuji za nezáživnou. Mě to docela baví pozorovat, je to takový trénink předvídavosti. Zatím to vychází.
Rocheforta bych si dal, bohužel, jeho vzácnost pro mě hraničí s nedostupností. Ale udělám si radost jinak - pojedu si zítra pochutnat na kvalitním českém ležáku. Do Hlinska.
Jinak diskusi nepovažuji za nezáživnou. Mě to docela baví pozorovat, je to takový trénink předvídavosti. Zatím to vychází.
Rocheforta bych si dal, bohužel, jeho vzácnost pro mě hraničí s nedostupností. Ale udělám si radost jinak - pojedu si zítra pochutnat na kvalitním českém ležáku. Do Hlinska.
Nezáživných diskusích? Otázka názoru. Já se tu naopak při diskusích většinou dobře poučím. A je to pro mě okno do světa. Jiné pivní servery se zase zabývají okopáváním toho malého českého písečku pořád dokola až do úplného zpitomění, to zase nebaví mě.
Muzes mi prosim Chody napsat, v cem jsou neprehledne? Muzu si kliknout na jednotlive diskusni prispevky z prehledu na homepage pivniho deniku, pak na cele vlakno, projet prehled archivu vsech prispevku, u dane diskuse jako u tohoto clanku pro prehlednost kliknout na casovou posloupnost...
Pokud je neco spatne, pokusim se zjednat napravu. Diky:)
Pokud je neco spatne, pokusim se zjednat napravu. Diky:)
Vyhledávání
Oni si za to pánové Jobánek se Žaliem můžou sami, tím, že se pustili do ošklíbání nad Urpinerem. To zrovna nemuseli, protože ono je to opravdu docela dobré pivo. Jeho největším plusem podle mě je, že na Slovensku se vaří jinak opravdu odporná a stěží pitelná piva. Ať se na mě slovenští kolegové nezlobí, ale Urpiner opravdu není nějaká zázračná pivní hvězda, jen ten pomyslný jednooký král mezi slepými. Pro milovníka dobrého piva jedna z mála slovenských alternativ, pro zkušeného degustátora ale sotva stojící za výraznější povšimnutí. Jako bohužel skoro celá slovenská produkce, čest výjimkám jako je Kaltenecker!
No, a protože akce vyvolá reakci, tak se to pánům z Brna vrátilo a kde kdo si tu rád přisadí, jak pivo nepije kvůli chuti rozinek a pomerančů. Bez ohledu na to, že Rochefort 10 je jedno z nejzajímavějších piv na světě, opravdová lahůdka a specialita. A otírat se o něj pro jeho unikátní vlastnosti a bohatou historii je spíš výraz malého rozhledu a ignorace. Přiznám se rovnou, že kdybych měl volit mezi Urpinerem a Rochefortem, jednoznačně jsem pro trapistu. Ten chuťový zážitek je něco neskonale zajímavého a obohacujícího. Piv, jako je Urpiner, je na světě deset tisíc. Piv jako Rochefort pár, jsou-li vůbec.
Přimlouval bych se, jako už mockrát dřív, za věcnou diskusi, nikolik omílání stokrát vyřčených věcí. Většina diskutujících třeba ví, že pan Chody uznává jen český ležák a všechno ostatní je mu nemilé a podezřelé, tož proč to sem pořád tahat znova a znova? Jiní si to zase nemyslí a rádi se poučí i o zajímavějších chutích. Zvlášť, pokud pánové z Brna upustí od zbytečného popichování a dál nás budou zásobovat svými znalostmi, které jsou bez debaty zajímavé, fundované a kvalitní.