úvod
homepage

Komentáře

článku: 3-3-3

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Min trvanlivost = 5 let, (Petr Žalio, 16.03.2008 11:22) celé vlákno | reagovat
Máte pravdu, u těchto u piv většinou platí- pravidlo čím starší tím lepší. Měli jsme možnost ochutnat ve speciální restauraci s archivními pivy - Kulminator v Antverpách 15-20 let staré vzorky a byl to skutečně chuťový nářez. I ve sklepě máme spoustu archivních lahůdek(5-10let staré),které čekají na ten správný okamžik. Postupně je otvíráme po určité době a porovnáváme změny senz. vlastností.
Na druhou stranu zcela mladé pivo pár dní po stočení je také zajímavý zážitek. Je to naprosto jiné pivo - čerstvě voňavé, s lehkým tělem, jednoduché, s výraznou chutí po karamelu.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání