Komentáře
článku: Noc a den slezských mikropivovarů
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle času
opravuji cena 0,5l Plzně v pivovarské restauraci je 35Kč
Mají zde uváděné pivovary nějaký svůj web?Díky za odpovědi
Milý pane Plačku,
byl jsem u toho (stalo se to v neděli 15. července) a musím říct, že Petr Hrkal je k té osobě ještě šetrný. S tak hanebným přístupem jsem se v hospodě nesetkal asi 10 let. Pomalá, líná, nedůtklivá, přidal bych další slova, ale ta by psaný projev nenesl. Narozdíl od pana Hrkala jsem se byl i podívat, jak točí ta osoba pivo. Něco strašlivého. Natočila půl sklenice, pak 22 minut dělala něco jiného, pak tu jednu jedinou sklenici (bylo ten den 34 stupňů) dotočila a s opadanou pěnou donesla na stůl. Je k neuvěření, že i po této zničující proceduře bylo Vaše pivo ještě velmi dobré. Jak asi musí chutnat, je-li správně ošetřeno!
Ale i kdybychom tohle všecho pominuli, válečný soud by tu osobu neměl minout už za její první větu, s níž hosty odhání od piva, které se v domě vaří, a vnucuje místo něj plzeň.
Nejvíc mě na tom mrzí ne to, že kazí lidem potěšení z dobré hospody a výborného piva, ale že si sama ničí život. Takhle ji přece nikdy nebude nic těšit.
Zdraví
L. J.
byl jsem u toho (stalo se to v neděli 15. července) a musím říct, že Petr Hrkal je k té osobě ještě šetrný. S tak hanebným přístupem jsem se v hospodě nesetkal asi 10 let. Pomalá, líná, nedůtklivá, přidal bych další slova, ale ta by psaný projev nenesl. Narozdíl od pana Hrkala jsem se byl i podívat, jak točí ta osoba pivo. Něco strašlivého. Natočila půl sklenice, pak 22 minut dělala něco jiného, pak tu jednu jedinou sklenici (bylo ten den 34 stupňů) dotočila a s opadanou pěnou donesla na stůl. Je k neuvěření, že i po této zničující proceduře bylo Vaše pivo ještě velmi dobré. Jak asi musí chutnat, je-li správně ošetřeno!
Ale i kdybychom tohle všecho pominuli, válečný soud by tu osobu neměl minout už za její první větu, s níž hosty odhání od piva, které se v domě vaří, a vnucuje místo něj plzeň.
Nejvíc mě na tom mrzí ne to, že kazí lidem potěšení z dobré hospody a výborného piva, ale že si sama ničí život. Takhle ji přece nikdy nebude nic těšit.
Zdraví
L. J.
s potěšením přijímám Vaši omluvu. Vím,že práce majitele malého pivovaru je velmi náročná a velmi si vážím lidí jako Vy,kteří do toho jdete přes všechna rizika,která to přináší. Jak jsem již jednou uvedl v diskusi, s kvalitou piva , jídla i cenami jsme byli spokojeni. O to více nás mrzela ta jediná vada na kráse. Věřím,že pokud se Vám toto podaří zlepšit,stane se Váš pivovar chloubou celého kraje.
Petr Hrkal
Petr Hrkal
Vážený pane Hrkal,omlouvám se za obsluhu s kterou jste nebyl spokojen až zděšen při Vaší návštěvě v restauraci Avar v Hlučíně.Vím, že Váš dojem nespravím a strašně mě to mrzí.Ta paní už u nás nebude obsluhovat a věřím, že s jinou obsluhou by jste byl spokojen. Není snadné najít kvalitní personál a ne každý host to sdělí. Děkuji Vám za zprávu a uvítal bych, kdyby jste mi mohl sdělit datum Vaší návštěvy. Rád Vás příště osobně uvítam se snahou Vás přesvědčit o našem odhodlání dobře uhostit každého našeho hosta.
Plaček Leonard
Plaček Leonard
Před časem, zrovna, když Bernard snížil zálohu svých lahví s patentním uzávěrem na 7 Kč, jsem navštívil pivovar v Hlučíně. Jsem z Vysočiny, proto jsem byl rád, že mi během služebky vyšlo trochu času. Nevím jaká byla tehdy obsluha (byl jsem po obědě a autem). Nicméně jsem mluvil přímo s panem Plačkem, majitelem. Chápu, že kvůli tahu Bernarda se zálohou lahví s patentem se už v Hlučíně prakticky do těchto lahví nestáčelo. Překvapilo mě, že pan Plaček mi celkem striktně odmítl prodat jeho pivo v PET lahvi. Prý aby neutrpělo. Tehdy to pro mě byla jediná možnost, jak ochutnat... Takže možná: když se nechce, tak se nechce... :-(
Nad výčepem U Hastrmana visí tato telefonní čísla - 353 618 522, 607 971 083, zkusil bych tedy zavolat přímo do hospody panu Vorlovi, je to velmi vstřícný pán.
Byl jsem ted v Tescu,náchodský double stojí přesně 17,70,což na podstatě nic nemění.Srovnávat lze těžko,nicméně si myslím ,že v Náchodě odvádějí slušnou práci.Málokterý průmyslový pivovar má tak bohatý sortiment, a některé záležitosti Wiezenbier,English Pale Ale) jsou velmi vydařené.
voko1: no tam právě strong uvedený není
J.Kaňa: zajímavá informace, díky
J.Kaňa: zajímavá informace, díky
Poslal jsem dotaz do Kauflandu a odpověděli mi, že se tohle pivo vaří v Polsku.
mrkni sem http://cs.wikipedia.org/wiki/Ambrosius_(pivo) jinak jsem ho zkoušel a je to vcelku pitelný pivo
Ti bezďáci mě taky pobavili :D sice to asi nebude pro náchodské cílová skupina, ale prachy (na rozdíl od bezdomovců) nesmrdí.
Mimochodem, v Kauflandu jsem viděl plechovku zajímavého piva (zatím nevyzkoušeného) - Ambrosius Strong. Je to klasická levná značka, ale zajímavý je právě obsah alkoholu : 7,2 %. To by odpovídali nějaké šestnáctce, že ano? Moc by mě zajímalo, kde se toto pivo vaří. Na plechovce není výrobce uveden, ale který pivovar by mohl vařit takový speciál a plnit ho do plechovek pro Kaufland za prodejní cenu 9,90 Kč ??? Záhada.
Mimochodem, v Kauflandu jsem viděl plechovku zajímavého piva (zatím nevyzkoušeného) - Ambrosius Strong. Je to klasická levná značka, ale zajímavý je právě obsah alkoholu : 7,2 %. To by odpovídali nějaké šestnáctce, že ano? Moc by mě zajímalo, kde se toto pivo vaří. Na plechovce není výrobce uveden, ale který pivovar by mohl vařit takový speciál a plnit ho do plechovek pro Kaufland za prodejní cenu 9,90 Kč ??? Záhada.
Ty homelessáci s Primátorem Double mě pobavili, půllitra s tolika alkáčem za 16,90. Takový víno nekoupíš! :) Navedu tady ty naše kolem Teska a pošlu tam i tu větší bandu od Kauflandu, ať má Náchod propdejní výsledky.
Mám dotaz: teď jsem objevil zapomenutou lahev Beer Revolution Lager, co uvřil americký sládek v Heroldu, džízas to je dobrota, laskomina, šetřím si ho, piju po deckách, ale stejně už mi končí. Nevíte někdo, kdo to měl, kolik to má alkoholu? Po americku tam žádný takový údaj není.
Mám dotaz: teď jsem objevil zapomenutou lahev Beer Revolution Lager, co uvřil americký sládek v Heroldu, džízas to je dobrota, laskomina, šetřím si ho, piju po deckách, ale stejně už mi končí. Nevíte někdo, kdo to měl, kolik to má alkoholu? Po americku tam žádný takový údaj není.
Navštiv Chodyho Pivní info a tam vše potřebné zvíš - rubrika Kniha návštěv a můj příspěvek z 13. 4. 2007 (22:06) Ti vše osvětlí
Ja myslim Juro ze to Petr ani nesrovnaval, jen poukazal na bezdomovce, kteri si vsimli dobreho specialu:). I kdyz jen bohuzel po svem...
No Primátor Duble bych s Imperial Stout, Barley Wine ad. skutečně nesrovnával...
Nevíte někdo jak má otevřeno restaurace U Hastrmana ve Velkém Rybníku ?
má též 10%alkoholu, a u nás v Tescu stojí tuším 16,90.Čehož si všimli bezdomovci a hojně ho tam kupují,ne kvůli chuti(která je výborná!),ale kvůli výhodnému poměru aobsah alkoholu/cena.
Jak píše Honza zrovna piva s obsahem alkoholu kolem 10%jako např. Imperial Stout, Barley Wine jsou určeny k pomalému popíjení a vychutnávání. Předpokládám, že vypít jich 10 může jen prase. Pokud je potom cena 100Kč, tak mi to připadá celkem OK. S takovým pivkem si skutečně vyhrajete.
Zrovna jsem na nějaký Imperial dostal v tom počasí chuť, ale bohužel žádný nemám:-((. Ach jo.
Zrovna jsem na nějaký Imperial dostal v tom počasí chuť, ale bohužel žádný nemám:-((. Ach jo.
1 | 2 |
Vyhledávání
Cena 0,5 l piva Avar je dnes tuším že 20kč, klidně by mohla být vyšší (25-30kč).
S kvalitou obsluhy v restauracích je obtíž, já osobně si na kvalitní obsluze velmi zakládám a dávám to najevo při placení. Podle mne požitek z piva nedělá jen samotné pivo, ale i prostředí ve kterém se pije. A znuděná neochotná někdy až na_raná obsluha mě dokáže tak vytočit, že k další návštěvě již nedojde.