úvod
homepage

Komentáře

článku: Noc a den slezských mikropivovarů

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

AD Hlučín, Avar, (Luděk, 05.04.2010 19:59) celé vlákno | reagovat
Do hlučínského pivovaru chodíme několikrát do roka, zapít silnou žízeň po pěším výletu. Ale nepamatuji se, že bychom se zde setkali s nepříjemnou nebo neochotnou servírkou (spíše naopak, servírky usměvavé a komunikativní). Je pravda, že nás občas servírka upozornila, že pivo pění a bude se tedy déle čepovat, ale nikdy to nebylo nějak dlouho abych měl mezi pivy prostoje (možná se v případě autora jednalo o brigádnici). I mě zaráží, že se zde čepuje Plzeň, ale ještě více mě překvapuje že si ji někdo může vůbec objednat – přihlédnuli k tomu že si za ní účtují hodně přes 30kč (tuším že 39kč). Bohužel stále je většina těch, kteří věří drahé reklamě a unifikované chuti před regionálním poctivě vařeným a velmi chutným pivem (a připlatí si za značku). Pro mne se stal Avar v posledních době asi nejchutnějším pivem, o to více mě mrzí, že je dostupné pouze v Hlučíně, který je pro mne trošičku z ruky. Doporučil bych také zprovoznění internetových stránek a rekonstrukci WC.
Cena 0,5 l piva Avar je dnes tuším že 20kč, klidně by mohla být vyšší (25-30kč).
S kvalitou obsluhy v restauracích je obtíž, já osobně si na kvalitní obsluze velmi zakládám a dávám to najevo při placení. Podle mne požitek z piva nedělá jen samotné pivo, ale i prostředí ve kterém se pije. A znuděná neochotná někdy až na_raná obsluha mě dokáže tak vytočit, že k další návštěvě již nedojde.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání