úvod
homepage

Komentáře

článku: Malá piva v pražských minipivovarech II.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12345
 Zobrazit komentáře: podle času

Foto, (Tomáš Maier, 04.07.2007 15:16) celé vlákno | reagovat
A to jsem ještě fotil aniž bych koukal na displej či do hledáčku, prostě jsem na něj foťák jen tak namířil. Obával jsem se, že by se mohl rychle otočit, či si dát ruku před obličej. Sám jsem překvapen, co z toho vzniklo. Teď už se taky jen směju...
Komerce bohužel, (Jiří Jobánek, 04.07.2007 15:04) celé vlákno | reagovat
Domnívám se, že tyto podniky je lepší skutečně ignorovat.
Naštěstí "Pražáci" mají alespoň Bulovku a kousek Chýni, což mi "Brňáci" říct nemůžem:-((.
PS: Jinak fotka od. Tomáše Maiera, "vrátný" je naprosto fantastická, když na ni kouknu tak se nemůže udržet vážný. myslím, že je to na 1 místo World Press Foto. Fakt super.
Smůla, (Tomáš Maier, 04.07.2007 14:39) celé vlákno | reagovat
Tak bohužel se reakce ze strany Novoměstského pivovaru patrně nedočkáme. Pan provozní nehodlá prezentovat své názory v naší diskuzi, jak mi právě sdělil.
Reakce, (Reakce, 04.07.2007 14:33) celé vlákno | reagovat
To josyfek: Tohle mně po přečtení článku taky napadlo. Na hrubý pytel hrubá záplata.
Navsteva v Novomestskem pivovaru, (josyfek, 04.07.2007 14:29) celé vlákno | reagovat
Ja bych tam naopak zasel, zkusil jejich postreh. Mluvit anglicky ci rusky, pak si cesky objednat jedno pivko a jit domu:)
Novoměstský, ale i jiní, kterým jde jen o turisty a prachy, ne pivo..., (Martin Štros, 04.07.2007 14:19) celé vlákno | reagovat
Já bych to řekl asi takhle, pivovar se snaží vypráskat co nejvíc peněz z bohatých turistů, je to prostě komerce na n-tou. Nějaký češi co jsou na pivo ho nezajímají. Žije z turistů a všichni tu můžou brečet jak chtějí.
Sou to šmejdi, ale tak co, kašlem na ně. Je dobře, že se tu ten článek objevil a rád bych viděl kyselej ksicht pana majitele, když to četl. I když je mu to asi jedno, z Čechů nežije. Nevěřím tomu, že číšník nemá instrukce, jak se chovat.
Reakce, (Reakce, 04.07.2007 13:58) celé vlákno | reagovat
Ach jo, to jsou ti pražáci a jejich všeobecný přístup :-(. Není to tak trochu (trochu víc) chyba majitele Novoměstského minipivovaru, pokud zaměstnává „vrátné“, kteří mají za úkol přednostně vpustit anglicky, případně německy mluvící turisty před česky mluvícím pivařem ? Trochu porovnání. Vrchlabský minipivovar je taky hojně navštěvován německými turisty-důchodci (autobusové zájezdy). S tím rozdílem, že pokud přijede zájezd německých důchodců, tak české hosty (česky mluvící) žádný vrátný u vstupu do minipivovaru neodhání (nevyhání). Obsluha ve Vrchlabí je ochotná, nerozlišuje, zda je host z německy mluvící země, nebo z ČR.
Novoměstský pivovar, (k_ammill, 04.07.2007 13:53) celé vlákno | reagovat
Diky za tenhle clanek, zrovna jsme planovali s kolegy navstevu novomestskeho minipivovaru a jinych v Praze. Zustaneme tedy u tech jinych, asi se nemusime na vlastni kuzi presvedcovat o pravdivosti slov zde recenych. Skoda. Maji smulu. Nebo my?
NP, (Martin, 04.07.2007 13:37) celé vlákno | reagovat
Je to paradox. Z výše uvedených pivovarů mám nejlepší zkušenost právě s NP a nenadchl mě pivovar u Fleků, nejen pivem, ale i tzv. Becherovka systémem.
Vysvětlení: arogance., (Jiří Jobánek, 04.07.2007 13:31) celé vlákno | reagovat
Tak já bych pro pana provoznícho jedno vysvětlení měl: "Nečekejte, že na arogantní a povýšené chování perosnálu budou pozitivní reakce. Nevím, kde se bere ve vašem perosnálu ta drzost. Nejste žádná intelektuální ani jiná elita, ale pouhý zaměstanecký personál. Držte se tudíž při zemi".
Jinak přidám i svůj zážitek. Chtěje se před pár léty v matičce Praze večer více pobavit (tehdy ještě neexistoval Bulovka), zarezervoval jsem si v NMP stůl pro 6 lidí. Když jsme dorazili, bylo nám řečeno, že všechna místa jsou plně obsazena a že žádnou rezrvaci nemají hlášenou. Nechal jsem si zavolat vdoucího a sdělil mu jméno, kdo telefonicky rezervaci přijímal. Odpověděl mi, že se asi stala někde chyby, ale jeho to nezajímá, prostě na to kašle. Chování bylo drzé a neslýchaně arogantní. To je má osobní zkušenost. Od té doby bych do NMP nevstoupil!
Už je to tady, (Tomáš Maier, 04.07.2007 12:43) celé vlákno | reagovat
Tak už je to tady. Ozval se mi provozní z Novoměstského pivovaru a chce po mně "vysvětlení". Doufám, že naopak my se tady dočkáme jeho vysvětlení.
A nepoužívejte prosím vulgární výrazy.
Novoměstský pivovar, (Hud, 04.07.2007 12:26) celé vlákno | reagovat
Tam jsem byl naposledy před 5 lety. Během těch 5 let jsem tam chtěl zajít asi 3x a nikdy jsem se k pivu nedostal - buď ten šmejd u dveří nebo rezervačka na úplně všech stolech.
Novoměstský pivovar, (Jirka, 04.07.2007 08:54) celé vlákno | reagovat
Je to smutné, ale s Novoměstským pivovarem mám stejnou zkušenost :-(
Pražské mini, (Jiří Jobánek, 04.07.2007 07:27) celé vlákno | reagovat
Má bohužel podobnou zkušenost s pivovarem U Fleků. Kvalita tamního piva šla rapidně dolů. Dříve jsem se tam velmi rád na služebních cestách zastavil a i přes vyšší cenu si poseděl u několika pivek. Dnes však už je flekovské o něčem jiném. Je to škoda a asi už lépe nebude. Myslím, že není ani nikterak sympatické to, že z pivovaru se stala šaškárna pro cizince. A ti harmonikáři jsou skutečně dotěrní a otravní (i já má stejnou zkušenost).
PS: Když vicím toho Boy z Novoměstského pivovaru, tak se mi v kapse otvírá...zbytek si raději domyslete.
12345
Vyhledávání