Komentáře
článku: Zlý časy
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Restaurace SVĚT PIVA se distancuje od přestřelky mezi restauracemi Zlý časy, Merenda a Svět piva. Už se prosím starejte sami o sebe a nezatahujte nás do místních intrik. Než někoho obviníte zjistěte si laskavě kdo je autor, jak je vidět tak to nevíte a házíte vše na nás. Typicky česká povaha. Svět piva
Maky,Pítpivo,Pivoborče,Gunare,Sunare,Śuvínko.U Radnice,Světe piva,Beer Clube 300,Pivní ráji,Danieli N a nevím jaké další jména a názvy používáš,nestarej se prosím o ostatní hospody(Zlý Časy,Merenda).My taky nehaníme Tvé pokusy o zlepšení situace U Radnice.Jsi na dobré cestě ,tak zlepšuj u sebe a naše chyby nechej na nás .My se s nimi nějak popasujeme.Čus Hanz.
Hospoda dobrá, jen to chlazení je divné. Není možné aby v tomto průměru tubusu na kohouty bylo ke každému kohoutu dochlazování. Proto nemá pivo kvalitu a je teplé. Pivo chlazené v chlaďáku, pak zení do chlazení a bonus izolace končí pod stolem a dál jen plast. Čím dál tím je pivo horší když se netočí. Jsou pivovary, které Ti Hans volali že jejich pivo není dobré. Nedivím se. Tvůj parťák, který s Tebou začínal raději lepí reklamy na auta. Asi věděl proč. Škoda tak zabíjet kvalitu malých pivovarů. Maky
CHtěl sem se jenom zeptat mamka hleda praci v ČR je to pinklice je vyucena kuchařka ale raci dělá pinklici
Drobná zmínka o Zlých Časech a Princi Miroslavovi v LN.
http://www.lidovky.cz/prumerne-pivo-zdrazi-nepijte-ho-dai-/ln_noviny.asp?c=A091230_000051_ln_noviny_sko&klic=234802&mes=091230_0
http://www.lidovky.cz/prumerne-pivo-zdrazi-nepijte-ho-dai-/ln_noviny.asp?c=A091230_000051_ln_noviny_sko&klic=234802&mes=091230_0
Dnes na čepu Třebonické pšeničné , Svatomartinský polotmavý speciál z pivovaru Matuška a další na http://www.zlycasy.eu/index.php?page=2 .Čus Hanz.
Dnes na čepu http://www.zlycasy.eu/index.php?page=2 .Čus Hanz.
Dnes na čepu Ungespundetes Kellerbier z Mahrs Bräu a Chýně Mlynářská.Ostatní na http://www.zlycasy.eu/index.php?page=2 .Čus Hanz.
Dnes na čepu:
1.Rychtář Klasik
2.Rychtář Natur 12ka ,nefiltrovaná
3.Chotěboř tmavá 12 ka
4.Tambor 11 ka
5.Matuška 13ka světlá
6.Janáček Extra
7.Krakonoš ležák
8.Ježek ležák 11ka
9.Radegast Birell
10.Lobkowicz Premium ,světlý ležák
11.Paulaner Oktoberfestbier
12.Chimay Triple Trappist Ale
13.Richard světlý ležák kvasnicový
14.Chotěboř 12 ka kvasnicová
15.Herold 14ka ,světlý speciál
Čus Hanz.
1.Rychtář Klasik
2.Rychtář Natur 12ka ,nefiltrovaná
3.Chotěboř tmavá 12 ka
4.Tambor 11 ka
5.Matuška 13ka světlá
6.Janáček Extra
7.Krakonoš ležák
8.Ježek ležák 11ka
9.Radegast Birell
10.Lobkowicz Premium ,světlý ležák
11.Paulaner Oktoberfestbier
12.Chimay Triple Trappist Ale
13.Richard světlý ležák kvasnicový
14.Chotěboř 12 ka kvasnicová
15.Herold 14ka ,světlý speciál
Čus Hanz.
Od 1.11.2009 otevíráme i v neděli a to od 17ti hodin.Zatím pouze s utopencema a hermošem.Čus Hanz.
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
Většinu času jen zlomek z celkového počtu 16 kohoutků pracují .... nějaký prostor pro zlepšení
Připravte se na to, že vám budou neustále opakovat, že kvasnicová Chotěboř je nejlepším pivem v ČR. Ale jo, je to dobrota.
Zlý Časy = přechlazená piva
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Vyhledávání