úvod
homepage

Komentáře

článku: Zlý časy

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
123456
 Zobrazit komentáře: podle času

Trestní oznámení, (pk52, 27.12.2011 13:12) celé vlákno | reagovat
Zdravím. Trestní oznámení jsem na Svět piva podal dne 21.12.2011. Informace najdete v http://www.nebezpecneslevy.cz/Page/Article.aspx?allias=Prirucka-pro-navstevniky-Sveta-piv Zatím (27.12.2011) nemám od policie žádné informace. Vzhledem k odhadované škodě cca 1 mil Kč předpokládám, že ho neodloží. O průběhu a případnému přidání k trestnímu oznámení budu informovat na http://www.nebezpecneslevy.cz
Re: Trestní oznámení, (Henri, 30.12.2011 09:07) celé vlákno | reagovat
Vážený pk52, obávám se, že jinak asi oprávněné trestní oznámení na podnik Svět piva, nebude mít úspěch. Soudím tak podle toho, že nejste schopen rozlišit (jako řada dalších) skutečnost, že svůj příspěvek o Světě piva píšete k článku týkajícího se restaurace Zlý časy v Nuslích, která nemá pranic společného se Světem piva na Žižkově. Pokud je i vaše trestní oznámení takto zmatečné, tak určitě neuspěje. Pokud tomu tak není, tak příště prosím věnujte i více pozornosti tomu, kam své příspěvky píšete. Budete pak působit věrohodněji.
Admin, (romik, 11.12.2011 16:42) celé vlákno | reagovat
stale ma udivuje ako sa tu veselo diskutuje o Zizkovskej krcme Svet piva,to nemoze admin proste zmazat?Ide o prd,ale byt v kozi majitela Zlych casov tak sa poserem...Viem o com pisem,tiez mam nalevnu...
Kentus!, (Karel_marx, 07.12.2011 23:45) celé vlákno | reagovat
Hospoda k zeblití!
Dnešní návštěva Světa piva, (Lenka, 31.08.2011 17:31) celé vlákno | reagovat
Před nedávnem jsem zde napsala, že máme s přítelem zakoupený voucher za 500,- korun a můžeme na něj ve Světě piva projíst a propít až 2000,- Kč. Po přečtení zdejších příspěvků jsem uvedla, že se docela děsím toho , co mě ve zde tak proklínané restauraci čeká a to i poté, co jsme se snažili s přítelem před asi 14 dny udělat rezervaci do restaurace. Pravda, když jsem chtěla rezervaci udělat já setkala jsem se s otráveným pánem na druhém konci, když tam pak volal přítel a celé 2 dny se nedovolal, tak už jsme to lehce vzdávali, ale pak se dovolal a rezervaci udělal. Sice dostal na výběr pouze dva termíny, a to vždy od 12:00 do 14:00,ale jelikož máme štěstí a práci si organizujeme sami, mohli jsme tento "obědový" termín vzít.
A dnes nastal den D a já jsem se s přítelem a jeho kamarádem vydala do této restaurace využít voucher, který měl platnost do dnešního dne. Rezervaci jsme tedy měli objednanou na 12:00 do 14:00. Restaurace otevírá ve 12:00, jelikož se přítel opozdil přišli jsme do restaurace až ve 12:30. Servírce - česká servírka (ne Ukrajinka), která byla příjemná jsme dali voucher a sdělili jí na jaké jméno a na jakou hodinu máme rezervaci. Rezervace byla řádně zapsaná a servírka nás usadila ke stolu aniž by nás pokárala že jdeme pozdě. Restaurace již v tuto dobu byla ze 3/4 obsazená a až ven byla cítit vůně česneku.
Servírka nám řekla že se voucher vztahuje na vše z jídelního i nápojového lístku a že si můžeme dát jakékoliv pivo od č. 1 - 17 a že mají pouze světlá piva. Těch bylo cca 8 druhů.Což jko pivař chápu, protože není nic horšího než narazit např. 30 piv a pak je neprodat.
Pivo bylo dobré, s pěknou hustou pěnou, po sklenici pěkně kroužkovalo. Podotýkám, že všichni tři jsme pivaři a dobré pivo poznáme. Každý z nás měl jiný druh piva, kamarád měl dokonce 5 piv a pokaždé jinou značku a vždy bylo dobře natočené a dobré. Je sice pravda, že jakékoliv pivo z nabídky stojí 45,- Kč, ale pokud máte tento voucher na konzumaci do výše 2000,- Kč, tak to neřešíte. Jinak je pravdou, že cena je dosti přestřelená.
Pak nám servírka přinesla jídelní lístky, kdy je opravdu výběr menší, z vepř. masa krkovička na 5 způsobů a stejně tak kuřecí maso. V lístku jsou uvedené gramáže 150g což porci odpovídá, takže opět nechápu kritiku zde na účet podniku, že gamáže nejsou uvedené a že porce jsou malé.Jako rozjezd jsme si všichni tři dali česnečku, ve které byl opravdu čerstvý česnek(ne sušený nebo česneková pasta, jako mají ve zvyku některé restaurace), dále tam byl rozpuštěný sýr, uzenina najemno nakrájená a opečený chléb na kostičky. Polévka opět dostačující porce. A pak přišel na řadu hlavní chod.Přítel si dal krkovičku,maso prý bylo dobré, měkké. Kamarád si dal kuřecí steak, oba si jako přílohu dali hranolky.I těch byla normální a dostačující porce. Já osobně jsem si dala tataráka, kterého tam již několik lidí také konzumovalo. Je pravda, že já jsem milovník tataráku a preferuji výhradně nenamíchaný a samozřejmě z pravé svíčové. Zde byl tatarský biftek již namíchaný, a popravdě jediná má výtka, dle mého názoru a znalostí nebyl jistě z pravé svíčkové ale myslím, že šlo o směs mletého vepřového a hovězího masa. Bylo ale výborně ochucené, navrch posypané nakrájenou čerstvou chilli papričkou. K tataráku, který stojí 250 korun (což mi také přijde předražené) bylo 8 dozlatova osmažených topinek, již potřených čerstvým voňavým česnekem.Tataráku bylo tolik, že si zobnul i můj přítel a ještě jsme si museli přiobjednat 2 topinky, protože mazání bylo moc. A to vše jsme opět zapíjeli pivem. Poté jsme si dali kávu a v jídelním lístku nás jako moučník zaujali lívanečky s pivní marmeládou. Tak jsme je vyzkoušeli a objednali jsme si dvě porce.
A musím říct, že jsme neprohloupili. Moučník byl výborný, jedna porce skýtala 4 lívance obalené ve skořicovém cukru a potřené onou pivní marmeládou, kterou si kuchař prý dělá sám - řekl nám to osobně, protože než jsme si moučník objednali, tak jsme se ho zeptali, co je ona pivní marmeláda.
Jako kávu jsme zvolili presso s mlékem a na závěr jsme si dali limonádu ve skleněné láhvi a jemně perlivou vodu.
Byli jsme opravdu dobře najedění a napití a tak jsme požádali servírku ať nám to sečte. Poté nám oznámila že jsme projedli a propili 1600 Kč a tudíž že máme vyčerpat ještě asi 400 korun. Na což přítel reagoval, že to nechá být, že je spokojený ale servírka i tak naléhala ať to vyčerpáme, že na to máme nárok, tak nám nabídla ať si vzmeme s sebou belgický pivní sekt, který stojí 390 korun. Tak jsme si ho vzali. Takže jsme kupón plně vyčerpali.A přítel nechal servírce 100 korun spropitné za její ochotu.
Takže shrnutí:
Restaurace nás mile překvapila, sice jsme mysleli že prostor je větší, ale i tak byla restaurace útulná.A nám vyhovovalo i to, že je nekuřácká. Nikdo nesmí očekávat luxus, na ten si zajděte jinam. Jídlo dobré, a to mohu říci, protože s přítelem se díky našemu pohyblivému zaměstnání pohybujeme po celé Praze a tak se stravujeme často v různých restauracích a mohu říci že jídlo zde nebyla vůbec žádná katastrofa.Prostě normál.
Obsluha velmi příjemná, rychlá. A jak říkám hospoda byla téměř i v tuto dobu plná. Toalety sice starší, ale čisté.Kuchař byl příjemný pán, kuchyň po nahlédnutí také čistá, stejně tak restaurace - žádný usazený prach apod. Takže v tomto směru není co vytkout.
Takže i přesto, co jsem zde před návštěvou četla mohu říci, že jsme si pochutnali, dobře popili a příjemně strávili čas oběda.
A pozor: musím připomenout že rezervace byla pouze do 14:00 ale i pak nás nikdo nevyhodil a v restauraci jsme seděli do 15:00 aniž by nám někdo dával najevo že už musíme vypadnout.
Závěrem - jak říkám ,nevím jaké zkušenosti měli ostatní, ale za nás 3 mohu říci že spokojenost. Pokud někdo hledá luxus a kulinářské speciality, tak bude zklamán, na taková jídla si musí zajít do jiné cenové kategorie. Tato restaurace je ve stylu pivního pubu a tak je nutné to tak brát. A ruku na srdce - někdy je prostě chyba i na straně zákazníka - očekává něco jiného,a za 500 korun by chtěl jídlo a prostředí jako v Alcronu a když to nedostane, je zklamaný a pomlouvá.
Já jsem také byla před návštěvou restaurace přesvědčená že až přijdu domů, tak napíšu jistě také silně záporný komentář, ale nemám k tomu žádný důvod.
Kdybych měla ohodnotit procenty tak za nás 95%.A to proto že tatarák nebyl z pravé svíčkové a byl již namíchaný a ceny bez voucheru by byli přestřelené.Jinak žádné výtky.
Takže my jsme odešli s dobrým pocitem, pivním sektem a pokud bude zase někde akce do Světa piva, možná si opět koupíme voucher, tedy pokud nebude na tatarák. :-)

Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Luděk, 31.08.2011 18:53) celé vlákno | reagovat
Nezlobte se na mě Lenko, ale Váš elaborát je k článku o úplně jiné hospodě - Zlých časech, no, hlavně, že jste se slovně hezky košatě rozmáchla... A měla jste buď neuvěřitelné a ojedinělé štěstí, že bylo vše OK nebo jste tisková mluvka uvedené hospody, jinak si to nedovedu vysvětlit. Zkušenosti lidí v příspěvcích před Vámi nebyly vycucané z prstu, ale z vlastních nedobrých zkušeností. (Pomíjím faktickou chybu i u minulých příspěvků, že zde se má vést debata o Zlých časech a ne o Světě piva).
Re:, (Lenka, 02.09.2011 01:47) celé vlákno | reagovat
S hospodou nemám nic společného a zřejmě jsme měli opravdu štěstí nebo si většina lidí vymýšlí. Opravdu nevím, ale to co jsem napsala je moje vlastní zkušenost.
Re: Re:, (Seb.Loeb, 02.09.2011 14:07) celé vlákno | reagovat
Na to, že s hospodou nemáte nic společného, oceňuji váš eutusiasmus, se kterým vkládáte stejný "vyčerpávájící" příspěvek na různé servery a dále pod nimi diskutujete. No budiž, ale na to, že jste pivaři a "dobré pivo poznáte" mne zaráží, že pivo zmiňujete jen okrajově a nekonkrétně.
Tento server je o pivě a tenhle článek o Zlejch, takže mimo mísu hned dvakrát!!
Apropos, jak vám chutnal pivní sekt?
Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Lucka, 24.11.2011 22:52) celé vlákno | reagovat
Paní Lenko, vzhledem k tomu, že další nabídky této restaurace už na slevách asi nebudou, dovolila bych si vám nabídnout svůj voucher do této restaurace, vzhledem k tomu, že my nemáme odvahu riskovat návštěvu tam, máte zájem.
Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Romik, 30.11.2011 15:57) celé vlákno | reagovat
Servirka Vas nepokarala,ze ste prisli o pol hodiny neskor????To sa divim,normalne v kazdej inej krcme za taky prehresok ludi biju do bezvedomia,vykopavaju zuby atd.Mali ste stastie....:-)
Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Michal_cv, 07.12.2011 23:43) celé vlákno | reagovat
Hmm.. Moc pěkná "autorecenze"..:D "Svět piva" je ta nejodpornější putyka v jakím jsem kdy byl! Je to ostuda restauratérství a ten kdo psal článek výše, nemůže být nikdo jiný než majitel thoto pajzlu!
Co mi vadí na Zlých časech, (Vláďa, 22.11.2011 13:11) celé vlákno | reagovat
Bohužel musím potvrdit, že obsluha v ZČ je často příšerná a nejedná se vždy o tu silnou dámu i když se alespoň při mých zkušenostech vždy jednalo o nějakou ženu.
Téměř vždy tam mrznu. Pivo bývá pod míru a výběr je zoufalý. Co je platný takový počet píp, když 90% tvoří světlý ležák? Jednou jsem dokonce zažil, že byla k dispozici pouze jedna pšenice a to ta Buriánkova s přestřeleným rozmarýnem. Tady vidím ještě velké rezervy. I já mám pocit, že jsem jednou dostal (nejméně) dva druhy piva z jednoho kohoutu. Vidím, že nejsem sám a začnu si to více hlídat. Na podobné asociální manýry jsem v pražských hospodách zvyklý, ale ZČ na to z titulu svého PR nárok nemají.
Co mi na Zlých časech opravdu vadí,, (Grimbergen, 03.11.2011 23:12) celé vlákno | reagovat
je příšerná obsluha - rozměrná (mírně řečeno) kudrnatá dáma. Aby mi někdo v hospodě, kde nechám za pár piv několik stovek (například když je na čepu Aventinus), říkal věci typu "Von si tady stoupne s baťohem tyvole a já tu mám projít jak" a "no tyvole, von ti nechal spropitný, jo??" (ke kolegovi), na to opravdu nejsem zvyklý. Další věc jsou brutální podmíráky - výše zmíněný Aventinus tři centimetry pod míru (a ta tlustá čarodějnice mi ještě arogantně vynadala, co si to dovoluju). U piva za sedmdesát korun je to docela extrém. Prakticky se mi ve Zlých časech ještě nikdy nestalo, že bych dostal pivo k míře - centimetr a půl pod je běžným standardem. Takže jsem to vyřešil tak, že do Zlých časů nechodím (měsíčně jsem dělal útratu obvykle kolem dvou, tří tisíc) a chodím na lahvové (a občas točené) do Pivní Rozmanitosti a do konkrétních hospod na konkrétní piva - Kácov, Poličku... A tak. A od Zlých časů odrazuji každého, koho potkám.
Re: Co mi na Zlých časech opravdu vadí,, (Návštěvník, 12.11.2011 17:55) celé vlákno | reagovat
jojo, přesně ta stará PI.. - s tou ať se jdou vycpat, flundra stará žlučovitá...
..., (Grimbergen, 03.11.2011 23:14) celé vlákno | reagovat
Nicméně abych jen nekritizoval, tak pivo bylo dobře ošetřené vždycky a pivkupectví je taky fajn, i když oproti Rozmanitosti většinou dražší.
Zly casy, (Romik, 27.10.2011 18:10) celé vlákno | reagovat
Obcas tam zajdeme,nie ze by sme nechceli viacej,ale vecer sa tam dost casto nevejdeme,je plno...To ovsem podniku vycitat nemozem:-).Par drobnosti sa da vycitat,napr.ze nam bolo celkom zima pri stole.Ale podnik sa nam paci,jedlo chutnalo a pivo vyborne,kazdopadne chvalim vyber...Ono totizto je jednoduche v dnesnej dobe a hlavne v Prahe kupit akekolvek pivo a naflakat ho na vycap.Ovsem chce to aj trosku koncepcie...Jelikoz to hodne podnikov skusa s novymi pivami,ale kolkokrat je na vycape 5 druhov a clovek si stejne nevyberie...To sa mi v Zlych casoch este nestalo...A este mi trosku vadi,ze sice nad vycapom su vsetky druhy piva pekne vypisane a popisane,ale ked je tam plno tak pri studovani piva prekazam,natoz ked sa tam motame styria,nez si vyberieme je to ako na barandaku v spicke...Nesli by vytvorit nejake pivne listky na stoly?Inak len sama chvala aj vasemu pivkupectvi,ta holka je super a aspon poradi:-).
Re: Zly casy, (Zlý Časy, 28.10.2011 10:12) celé vlákno | reagovat
Děkuji za připomínky. Zimu se snažím vyřešit. Pivní listy na stoly snad také vyrobím v brzké době. Čus Hanz.
Zlý časy příšerné, (Návštěvník, 07.10.2011 23:19) celé vlákno | reagovat
Obsluha ve Zlých časech je příšerná, nejhorší je brýlatá "tlustá berta", která v okamžiku, kdy si některý z hostů chce dát oraz od piva, například kolu, vodu nebo třeba také nic, přímo ztropí skandál, že když jako nemíníte pít, tak tam nemáte co dělat. Chování hodné hokyně z trhu... Podruhé tam určitě nepůjdeme!
svet piva NIKDY VIC!, (filipek, 14.09.2011 00:36) celé vlákno | reagovat
toci tam carodejka...vsech 22 piv vam natoci ze 4 pip...nebo je to zazrak ;]
kazdopadne uz nikdy vic!
RE: svet piva NIKDY VIC!, (mustafa, 14.09.2011 09:35) celé vlákno | reagovat
vsechny barvy namichas taky jen ze trech zakladnich ;-)
123456
Vyhledávání