úvod
homepage

Komentáře

článku: Zlý časy

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
123456
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Trestní oznámení, (Henri, 30.12.2011 09:07) celé vlákno | reagovat
Vážený pk52, obávám se, že jinak asi oprávněné trestní oznámení na podnik Svět piva, nebude mít úspěch. Soudím tak podle toho, že nejste schopen rozlišit (jako řada dalších) skutečnost, že svůj příspěvek o Světě piva píšete k článku týkajícího se restaurace Zlý časy v Nuslích, která nemá pranic společného se Světem piva na Žižkově. Pokud je i vaše trestní oznámení takto zmatečné, tak určitě neuspěje. Pokud tomu tak není, tak příště prosím věnujte i více pozornosti tomu, kam své příspěvky píšete. Budete pak působit věrohodněji.
Trestní oznámení, (pk52, 27.12.2011 13:12) celé vlákno | reagovat
Zdravím. Trestní oznámení jsem na Svět piva podal dne 21.12.2011. Informace najdete v http://www.nebezpecneslevy.cz/Page/Article.aspx?allias=Prirucka-pro-navstevniky-Sveta-piv Zatím (27.12.2011) nemám od policie žádné informace. Vzhledem k odhadované škodě cca 1 mil Kč předpokládám, že ho neodloží. O průběhu a případnému přidání k trestnímu oznámení budu informovat na http://www.nebezpecneslevy.cz
Admin, (romik, 11.12.2011 16:42) celé vlákno | reagovat
stale ma udivuje ako sa tu veselo diskutuje o Zizkovskej krcme Svet piva,to nemoze admin proste zmazat?Ide o prd,ale byt v kozi majitela Zlych casov tak sa poserem...Viem o com pisem,tiez mam nalevnu...
Kentus!, (Karel_marx, 07.12.2011 23:45) celé vlákno | reagovat
Hospoda k zeblití!
Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Michal_cv, 07.12.2011 23:43) celé vlákno | reagovat
Hmm.. Moc pěkná "autorecenze"..:D "Svět piva" je ta nejodpornější putyka v jakím jsem kdy byl! Je to ostuda restauratérství a ten kdo psal článek výše, nemůže být nikdo jiný než majitel thoto pajzlu!
Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Romik, 30.11.2011 15:57) celé vlákno | reagovat
Servirka Vas nepokarala,ze ste prisli o pol hodiny neskor????To sa divim,normalne v kazdej inej krcme za taky prehresok ludi biju do bezvedomia,vykopavaju zuby atd.Mali ste stastie....:-)
Re: Dnešní návštěva Světa piva, (Lucka, 24.11.2011 22:52) celé vlákno | reagovat
Paní Lenko, vzhledem k tomu, že další nabídky této restaurace už na slevách asi nebudou, dovolila bych si vám nabídnout svůj voucher do této restaurace, vzhledem k tomu, že my nemáme odvahu riskovat návštěvu tam, máte zájem.
Co mi vadí na Zlých časech, (Vláďa, 22.11.2011 13:11) celé vlákno | reagovat
Bohužel musím potvrdit, že obsluha v ZČ je často příšerná a nejedná se vždy o tu silnou dámu i když se alespoň při mých zkušenostech vždy jednalo o nějakou ženu.
Téměř vždy tam mrznu. Pivo bývá pod míru a výběr je zoufalý. Co je platný takový počet píp, když 90% tvoří světlý ležák? Jednou jsem dokonce zažil, že byla k dispozici pouze jedna pšenice a to ta Buriánkova s přestřeleným rozmarýnem. Tady vidím ještě velké rezervy. I já mám pocit, že jsem jednou dostal (nejméně) dva druhy piva z jednoho kohoutu. Vidím, že nejsem sám a začnu si to více hlídat. Na podobné asociální manýry jsem v pražských hospodách zvyklý, ale ZČ na to z titulu svého PR nárok nemají.
Re: Co mi na Zlých časech opravdu vadí,, (Návštěvník, 12.11.2011 17:55) celé vlákno | reagovat
jojo, přesně ta stará PI.. - s tou ať se jdou vycpat, flundra stará žlučovitá...
..., (Grimbergen, 03.11.2011 23:14) celé vlákno | reagovat
Nicméně abych jen nekritizoval, tak pivo bylo dobře ošetřené vždycky a pivkupectví je taky fajn, i když oproti Rozmanitosti většinou dražší.
Co mi na Zlých časech opravdu vadí,, (Grimbergen, 03.11.2011 23:12) celé vlákno | reagovat
je příšerná obsluha - rozměrná (mírně řečeno) kudrnatá dáma. Aby mi někdo v hospodě, kde nechám za pár piv několik stovek (například když je na čepu Aventinus), říkal věci typu "Von si tady stoupne s baťohem tyvole a já tu mám projít jak" a "no tyvole, von ti nechal spropitný, jo??" (ke kolegovi), na to opravdu nejsem zvyklý. Další věc jsou brutální podmíráky - výše zmíněný Aventinus tři centimetry pod míru (a ta tlustá čarodějnice mi ještě arogantně vynadala, co si to dovoluju). U piva za sedmdesát korun je to docela extrém. Prakticky se mi ve Zlých časech ještě nikdy nestalo, že bych dostal pivo k míře - centimetr a půl pod je běžným standardem. Takže jsem to vyřešil tak, že do Zlých časů nechodím (měsíčně jsem dělal útratu obvykle kolem dvou, tří tisíc) a chodím na lahvové (a občas točené) do Pivní Rozmanitosti a do konkrétních hospod na konkrétní piva - Kácov, Poličku... A tak. A od Zlých časů odrazuji každého, koho potkám.
Re: Zly casy, (Zlý Časy, 28.10.2011 10:12) celé vlákno | reagovat
Děkuji za připomínky. Zimu se snažím vyřešit. Pivní listy na stoly snad také vyrobím v brzké době. Čus Hanz.
Zly casy, (Romik, 27.10.2011 18:10) celé vlákno | reagovat
Obcas tam zajdeme,nie ze by sme nechceli viacej,ale vecer sa tam dost casto nevejdeme,je plno...To ovsem podniku vycitat nemozem:-).Par drobnosti sa da vycitat,napr.ze nam bolo celkom zima pri stole.Ale podnik sa nam paci,jedlo chutnalo a pivo vyborne,kazdopadne chvalim vyber...Ono totizto je jednoduche v dnesnej dobe a hlavne v Prahe kupit akekolvek pivo a naflakat ho na vycap.Ovsem chce to aj trosku koncepcie...Jelikoz to hodne podnikov skusa s novymi pivami,ale kolkokrat je na vycape 5 druhov a clovek si stejne nevyberie...To sa mi v Zlych casoch este nestalo...A este mi trosku vadi,ze sice nad vycapom su vsetky druhy piva pekne vypisane a popisane,ale ked je tam plno tak pri studovani piva prekazam,natoz ked sa tam motame styria,nez si vyberieme je to ako na barandaku v spicke...Nesli by vytvorit nejake pivne listky na stoly?Inak len sama chvala aj vasemu pivkupectvi,ta holka je super a aspon poradi:-).
Zlý časy příšerné, (Návštěvník, 07.10.2011 23:19) celé vlákno | reagovat
Obsluha ve Zlých časech je příšerná, nejhorší je brýlatá "tlustá berta", která v okamžiku, kdy si některý z hostů chce dát oraz od piva, například kolu, vodu nebo třeba také nic, přímo ztropí skandál, že když jako nemíníte pít, tak tam nemáte co dělat. Chování hodné hokyně z trhu... Podruhé tam určitě nepůjdeme!
Re: Proč píšete stále o hospodě Svět piva ke Zlým časům, když tyto dva podniky spolu nemají nic společného?, (Honza Kočka, 14.09.2011 10:16) celé vlákno | reagovat
brzo tady bude clanek o svete piva. Prispevky potom tam prosim...
Proč píšete stále o hospodě Svět piva ke Zlým časům, když tyto dva podniky spolu nemají nic společného?, (Henri, 14.09.2011 09:39) celé vlákno | reagovat
To snad není pravda, to skutečně neumíte číst, či se orientovat v článcích. Jste další člověk, který se zde takto ztrapňuje! Své stesky, na jistě příšernou hospodu z Havlíčkova náměstí na Žižkově píšete (jako další vaši předchůdci) stále, sveřepě ke Zlým Časům v Nuslích. A věřte, že spolu tyto dva podniky nemají opravdu nic společného. Takže slovy klasika: "Brečíte sice pěkně, ale na špatném hrobě".
RE: svet piva NIKDY VIC!, (mustafa, 14.09.2011 09:35) celé vlákno | reagovat
vsechny barvy namichas taky jen ze trech zakladnich ;-)
svet piva NIKDY VIC!, (filipek, 14.09.2011 00:36) celé vlákno | reagovat
toci tam carodejka...vsech 22 piv vam natoci ze 4 pip...nebo je to zazrak ;]
kazdopadne uz nikdy vic!
Re: Re:, (Seb.Loeb, 02.09.2011 14:07) celé vlákno | reagovat
Na to, že s hospodou nemáte nic společného, oceňuji váš eutusiasmus, se kterým vkládáte stejný "vyčerpávájící" příspěvek na různé servery a dále pod nimi diskutujete. No budiž, ale na to, že jste pivaři a "dobré pivo poznáte" mne zaráží, že pivo zmiňujete jen okrajově a nekonkrétně.
Tento server je o pivě a tenhle článek o Zlejch, takže mimo mísu hned dvakrát!!
Apropos, jak vám chutnal pivní sekt?
Re:, (Lenka, 02.09.2011 01:47) celé vlákno | reagovat
S hospodou nemám nic společného a zřejmě jsme měli opravdu štěstí nebo si většina lidí vymýšlí. Opravdu nevím, ale to co jsem napsala je moje vlastní zkušenost.
123456
Vyhledávání