Jen tak dál.......,
(Joe's garage beer, 02.10.2006 04:27)
celé vlákno | reagovat
Jestli někdo dokáže v Brně kromě .. Bláhovky" načepovat hladinku tak to je na smeknutí.....zvláště když čepují Záviše.Ten se běžně na Poličsku čepuje asi tak na 6 - 10 krát. Doporučoval bych místím hostinským je ke Hluché zmiji pozvat aby zjistili že takhle načepované pivko může chutnat ještě jinak než ty ,,čochtany" co tam se předvádí v hospodách .Zkuste někdo je tam ( myslím ...ke Zmiji ...) pozvat a odhalit jim jejich pivko v jiné ,, poloze". Vařím teď pivo na druhé straně zeměkoule ( naštěstí jsem denně online včetně radia beat ....)Vyzkoušel jsem na místních jak chutná pivo čepované po ,, staročesku "pěkně na hladinku .Jsou z toho docela paf......Co myslíte zvedne tu rukavici ještě někdo( zejména na Moravě ) ? Když se to daří mě, u jiné,, rasy a národa" snad by někdo tu osvětu směrem na severovýchod (od Brna ) mohl také začít ,, hlásat ".
Přeji Hluché zmiji hodně načepovaných dobrých českých piv....
(tady by se asi musela přejmenovat na Hluchou kobru......ta je tu chráněná a uctívaná...... )....dej Bůh štěstí Joe's garage beer......................
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Přeji Hluché zmiji hodně načepovaných dobrých českých piv....
(tady by se asi musela přejmenovat na Hluchou kobru......ta je tu chráněná a uctívaná...... )....dej Bůh štěstí Joe's garage beer......................