úvod
homepage

Komentáře

článku: PIHA 2012 – pár dní poté...

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Chris Baerwaldt - Ceska IPA - PIHA 2012, (hroch, 27.12.2012 15:09) celé vlákno | reagovat
Díky za recept. Vyzkoušel jsem a je to bomba. Dělal jsem z dvojnásobných várek, ale vylezlo z toho 35 litrů a pro příště dám trochu méně chmele, pivo sice krásně voní, ale na jazyku jde až trochu do trpkosti, ale jen lehce. Podle tohoto receptu mám pro letošní konec roku udělané zatím to nejlepší svrchně kvašené pivo co se mě povedlo. Je to příjemný kontrast k cukroví, nasládlé světlé čtrnáctce a plotmavé jedenácce, které mám doma teď taky k dispozici.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání