úvod
homepage

Komentáře

článku: PIHA 2012 – pár dní poté...

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

PIHA2012, (DenisaBílkováPiRo, 06.12.2012 13:37) celé vlákno | reagovat
Připojím se i já k níže uvedeným komentářům.
Jelikož jsem se podílela na organizaci, byla u předávání vzorků a dávala dohromady seznam účastníků, platby, vzorky, tak si myslím, že k tomu mám co napsat.
Když se začalo avizovat, kdy, kde a podmínky PIHY2012 tak jsem se snažila prosadit, aby vzorky, registrace a placení proběhlo před konáním celé akce. Nakonec jsem dala na slovo Honzy na základě podnětů homebrevařů, že z různých důvodů vzorky, peníze atd. dopředu je nereálné. A závěr byla to chyba!Jak se může začít včas a jak vše může jít podle plánu, když samotný seznam účastníků, vzorků, placení je k dispozici až kolem 10 hodiny dopolední před začátkem degustace? Když se potom musí vzorky rozhodit do kategorií a následně přiřadit k degustátorům? Když i přes upozornění bylo několik vzorků špatně označeno,někteří na poslední chvíli vzorky ubírali a nebo přidávali, některé vzorky měly jinou kategorii a podobně??? Tolik jen k samotnému průběhu akce. A že se souběžně konala další akce? při normálním průběhu by to bylo realizovatelné, takto nikoli. Jestli nějaká z těchto dvou akcí na to doplatila, tak to nebyla PIHA, nýbrž Ale Festival...
Takže za mě a příští ročník PIHY 2013, podmínky budou sice pro homebreváře složitější (registrace max. týden předem, vzorky maximálně tři dny předem, peníze placeny účtem, či hotově předem....), ale organizace a následné celé hodnocení vyjde lépe pro nás.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání