úvod
homepage

Komentáře

článku: Urbana nebrat

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

To abych nebyl tak neznámý jako někteří přispěvovatelé do , (Maršálek, 29.09.2012 16:18) celé vlákno | reagovat
Nevím proč bych si měl měnit příjmění pane Nováku , tak se jmenuji .Momentálně vařím v Rusku a tam mi pouze takhle vylepšili jméno ale příjmění zůstalo.
Víte když jsem si na Slunci ve skle ochutnal Třebíč , nevím kam pan Jarošek chodí na tyto názory , neměl jsem s tím pivem problém.Já mu je neberu a ani mě už nezajímají.Ale budu brát s velkou rezervou jeho články .Faktem je že když si dám někde po ČR , Slovensku a nebo třeba na Moravě pivo / jakékoliv / tak mi ho často / jsou čestné výjimky / načepují na 4x -5x , a já se jich často ptám proč měníte charakter piva tím že mu prudce zoxidujete hořké látky a pivo potom chutná nepříjemě .když pominu že obsah CO2 ( též nemiluji přesycená piva )je téměř pod 20 mg /L..možná by tohle bylo téma k zamyšlení ale to přeci mnohé ,,odborníky " na pivo nezajímá ( a nebo to neví že to nemá být )
Jsou senzorické vady piv které si pivo nese sebou a potom jsou senzorické změny piv ( myšleno k horšímu )které vznikají špatným čepováním.Je možné že i tohle byl případ zmíněný o Třebíči.Musel bych tam ovšem u toho být abych mohl posoudit.Jsem starší chlap a tak si pro jistotu pravidelně obnovuji senzorické zkoušky abych nevypadl z praxe....
Pokud přijedu do Brna ( spolupracuji tam s výrobcem pivovarů )tak si rád zajdu Na Bláhovku nebo Plzeňský dvůr do Šumavské .Zajdete-li ale o pár metrů dále , - a je to tragedie. Načepovat pivo jako například U zlatého tygra v Praze , tak to je koncert.Až se vrátím za měsíc z "Rosiji něrodnoj" pojedu do Brna a nazpět se zastavím v Třebíči...dám vám vědět pane Nováku co tam objevím (a nebo neobjevím ).....Maršálek Malinovskij
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání