úvod
homepage

Komentáře

článku: Starobrno čerstvější

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Spodně kvašená pšenice, (Petr, 05.03.2012 10:00) celé vlákno | reagovat
A další, komu chutná spodně kvašená pšenice v Richardovi. Nebo višňové pivo se sirupem a višní ve sklenici.. ach jo
Re: Spodně kvašená pšenice, (Martin Jarošek, 06.03.2012 11:42) celé vlákno | reagovat
Spodně kvašená pšenice mi nevadí, dokonce mne neuráží jako svrchně kvašený ležák. Zajímalo by mne kolik našich průmyslových i řemeslných pivovarů používá k výrobě svých speciálů čerstvé suroviny a kolik jich pracuje s extrakty či s tresťemi. Stačilo by přibližné vyjádření v procentech.
Vyhledávání