Komentáře
článku: Starobrno čerstvější
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Nejen Bažant se nenápadně "peče" v Brně už pár let, i nealko-třetinka ve skle Schlossgold se tam jednou vyjímečně uvařila, Rakušák jeden. Na proklínanou zkratku "KGB", jak jsem to překřtil, se v Brně (a nejen tam) NERADNO naostro ptát, resp. dá se, víte-li NA KOHO se obrátit. Měl jsem pozvánku též, ale nejel jsem, ochutnal jsem o pár dní dříve již na pondělním gala Pivex ve Voroněži, postupně všechny. Nedávno též lahváče. Zatím ještě s kritikou čekám, až ochutnám víc. Znám ale lidi, co jim to nechutná a není jich málo. Vašíček
To se opravdu používá pro potravinářské řetězce? Mně to spíš evokuje termín z ekologie...
Škoda, že jsou Budějovice tak zakopané. Býval bych taky jel.
Škoda, že jsou Budějovice tak zakopané. Býval bych taky jel.
Foodchain je anglický výraz pro základní princip v přírodě kdy jeden živočišný druh požírá druhý a sám se stává potravou jiného živočišného druhu. Otrocky jsem to přeložil jako fór a čekal jsem zda-li na to někdo zareaguje
No vida, tak jsem zareagoval a snad i správně :-)
Neříkali vám ve Starobrnu, jak to bude dál se Zlatým Bažantem? Tedy zda si pro něj ponechali pasterizační linku?
Neříkali vám ve Starobrnu, jak to bude dál se Zlatým Bažantem? Tedy zda si pro něj ponechali pasterizační linku?
Na to se nikdo z nás bohužel neptal. Vždycky zapomenu v jaké době žijeme a stále mám vsugerováno, že Zlatý Bažant je nejlepší slovenské pivo, které se vaří v Hurbanovu.
A další, komu chutná spodně kvašená pšenice v Richardovi. Nebo višňové pivo se sirupem a višní ve sklenici.. ach jo
Spodně kvašená pšenice mi nevadí, dokonce mne neuráží jako svrchně kvašený ležák. Zajímalo by mne kolik našich průmyslových i řemeslných pivovarů používá k výrobě svých speciálů čerstvé suroviny a kolik jich pracuje s extrakty či s tresťemi. Stačilo by přibližné vyjádření v procentech.
Vyhledávání