úvod
homepage

Komentáře

článku: Den D Domovarníků

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Vivat Kritik, (Petr Měrka, 15.12.2011 21:31) celé vlákno | reagovat
Tož tak. Se zájmem jsem si pročetl reakce na průběh dne "D" a nedá mi abych si nepřisadil.

Opět se potvrzuje že jsme mistři světa v kritice práce druhých, obzvláště jsme-li schováni za anonymní nick a s mlhavou (a většinou mylnou) představou o tom co obnáší zorganizování podobné akce.
Nikdy jsem ale nikde nezaregistroval reakci v podobném znění: jmenuju se Franta Vopršálek, pořádal jsem tyto akce:......... a myslím si že děláš špatně to (nebo ono).

To že Honza díky svému širokému záběru často nedotáhne vše do detailů je obecně známá věc :-) a je potřeba se s tím naučit žít. Ostatně kdo nic nedělá, nemůže nic zprasit že?

Pokud jde konkrétně o den "D", je namístě jediná reakce - poděkování za zorganizování.
Myslím si že v Praze (a ve městě obecně) bylo to co proběhlo na Podskalké asi maximem co jde s několika málo nadšenými spolupracovníky a za ty peníze uspořádat.

Ostatně organizátor pro zdar akce může udělat jen tři věci - zajistit prostory, připravit základ programu a poté jej usměrňovat aby plynul ke zdárnému cíli.
Vše ostatní je už na účastnících, ti dělají akci úspěšnou a letos beze sporu úspěšná byla.

Takže ještě jednou díky, byl jsem letos potřetí a příští rok přijedu (doufám že bude kam) zase.


Vivat Kritik,, (František Koudelka, 16.12.2011 00:08) celé vlákno | reagovat
Milý Petře, taky si přisadím...

Jestli je kritika věcná a v případě Akce "Den D" ve smyslu komuniace a informovanosti účastných domovarníků, diky kterým je akce smysluplná na takové úrovni na jaké je, nezlobte se, Vámi pronešena poslední věta o podpoře účasti na příštím ročníku je těžce alibistická a nezbývá než doufat, že nebudete jediným "fvoritem", protože gro domovaričů se na takovou soutěž bez spětné vazby vysere protože čekat 2 a víc týdnů na výsledky je přinejmenším za svoje peníze a snahu projevem neúcty a pohrdánim zásad v méně kterých se obdobné akce pořádají...
Vy jste tam byl, Vy víte jak to celé dopadlo, ostatní, co tam nebyly nemaj do dnes ani tušení, jestli jejich vzorky vůbec dorazily, jestli byli hodnoceny a jestli ano jak dopadly...
tak mily pane pochopte "mistry světa v kritice" a uvědomte si, že je někde něco špatně....
Tož tak.
Re: Vivat Kritik,, (Petr Měrka, 16.12.2011 06:52) celé vlákno | reagovat
o soutěži jsem nenapsal ani čárku, hodnotil jsem akci jako takovou.

Ostatně žádná soutěž nemůže být pro domovarníka dostatečnou zpětnou vazbou, nikdy se mi nestalo, že by mi ochutnávající odborník podal vyčerpávající rozbor chutě, vůně, celkového dojmu ani nástinvhodných úprav receptu.
Nejdůležitější je pro mě komunikace s ostatními kolegy, vzájemné ochutnávání a diskuze o ovhutnaných vzorcích, toho jsme si na dni D užili vrchovatě. Samotnou soutěž považuji za (pro mě nepříliš důležitý) doplněk.
Re: Vivat Kritik,, (Honza Kočka, 16.12.2011 08:26) celé vlákno | reagovat
mozna za nekterymi vecmi, respektive zde zpozdenimi, jsou realne duvody. A s nekteryma okolnostma se neda pocitat ani v nejlip planovanem prostredi. Urcite ne u akci, ktere se planuji a resi i mesice.

Selskym rozumem vzato nechci, jak jste prohlasil, nasrat, homebreware, aby priste neprisli. Dobrovolne si pod sebou podrezavat vetev?

Jak jsem psal driv, samozrejme me to neomlouva, jen se snazim naznacit, ze zdanlive jednoducha vec jako je publikovani clanku a rozeslani vysledku v kontextu okolnosti neni az zas tak trivialni zalezitost...

Vyhledávání