Komentáře
článku: Eisbock
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Ano, nemusíš to mrazit až na kámen, protože stejně to pak musíš nechat popustit, aby něco teklo. Myslím, že by bylo zajímavé to nechat jen lehce zmrazit šokově dusíkem, aby nestačil mráz kvasinky zabít a pak po slití zakroučkovat trochou silné mladiny a znovu nechat dozrát. :-)
Rekl bych, ze dusik ty kvasinky stejne zabije (staci jim malo) a kvuli alkoholu by to uz moc nezralo.
Vyhledávání
Uz zacinam premyslet, z ceho to vyzkousim udelat. Pokousel se nekdo pouzit jako zaklad cerne pivo? Je dulezite to nechat kompletne zmrznout a pak castecne roztat? Nebo dosahnu stejneho vysledku v kratsim case, kdyz to necham zmrznout jen "napul" do stadia ledove triste?