Komentáře
článku: Ohlédnutí za rokem 2010
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Předpokládám, že většinu importu nedělá Heineken a Stella, ale spíše diskontní piva pro Lidl apod. Jestli jsou lepší nebo horší než výše uvedená zjišťovat nebudu a ani mě to nezajímá.
Zato bych rád věděl, jak to vypadá s novinkou mistrů z Nošovic. Už jste měl tu čest? Někdo uvádí, že to má být patnáctka, podle Radegastu půjde o extra hořký ležák, tak nevím. Už jste měl čest ochutnat tento speciál, do kterého nošovičtí sládci vložili veškerý svůj um a zkušenosti? Ne, že bych cokoliv očekával, ale s láskou vzpomínám na studie strávené na konci 80. let na Spolku a u Staročecha. Velká škoda, že to pivo vzal ďas.
Zato bych rád věděl, jak to vypadá s novinkou mistrů z Nošovic. Už jste měl tu čest? Někdo uvádí, že to má být patnáctka, podle Radegastu půjde o extra hořký ležák, tak nevím. Už jste měl čest ochutnat tento speciál, do kterého nošovičtí sládci vložili veškerý svůj um a zkušenosti? Ne, že bych cokoliv očekával, ale s láskou vzpomínám na studie strávené na konci 80. let na Spolku a u Staročecha. Velká škoda, že to pivo vzal ďas.
Až mi s poslední větou vyhrkly slzy. Bratr na Silvestra se musel na Kotaři po "Premium" Radegastu napravovat devítkou Pardálem. Jak hluboko se dá ještě klesnout? (já to raději už nezkouším)
15°Radegast se chystám teprve ochutnat. Nic moc si však od toho neslibuji. Ihned podám zprávu na těchto stránkách.
Vyhledávání
Giganti se sice zamysleli, trochu zpestřili výrobu, bohužel na kvalitě či chuti se to projeví pramálo. Totéž zkouší již léta chemické koncerny typu AB či Miller v USA. Dát syntetické rýžové břečce historický německý nápis a tvrdit, že se dotyčný utrejch vaří podle předpisu Reinhetsgebot z roku 1516 je stejná absurdní drzost jako snažit se přesvědčit konzumenta, že sušená vietnamská polévka je citlivě připravena podle staročeského receptu M. Rettigové.
Nic naplat. Tetrahop, HGB, pasteura či éčka nám z průmyslového pivovarnictví již zřejmě nikdo neodpáře. Důležité je si přiznat často trpkou(nikoliv pouze hořkou) pravdu neboť z krásné a naoko chutné lži nám nová naděje nevyroste.