Každé ostudné zrušení českého pivovaru zabolí a vznik nového vždy potěší.Jen je stále třeba dostat nová piva mezi pivomilný lid. Třeba u nás v Ostravě je pestrost pivní nabídky katastrofální.Dovoz piv ze zahraničí jako takový bych neodsuzoval. Neměli bychom si myslet, že jsme pivním pupkem světa a že musíme mít zákonitě nejlepší pivo na světě. Bohužel, 90% importovaných značek jsou sračky v podobě Heinekenu či Stelly Artois. Přitom je toho ve světě tolik zajímavého.
Giganti se sice zamysleli, trochu zpestřili výrobu, bohužel na kvalitě či chuti se to projeví pramálo. Totéž zkouší již léta chemické koncerny typu AB či Miller v USA. Dát syntetické rýžové břečce historický německý nápis a tvrdit, že se dotyčný utrejch vaří podle předpisu Reinhetsgebot z roku 1516 je stejná absurdní drzost jako snažit se přesvědčit konzumenta, že sušená vietnamská polévka je citlivě připravena podle staročeského receptu M. Rettigové.
Nic naplat. Tetrahop, HGB, pasteura či éčka nám z průmyslového pivovarnictví již zřejmě nikdo neodpáře. Důležité je si přiznat často trpkou(nikoliv pouze hořkou) pravdu neboť z krásné a naoko chutné lži nám nová naděje nevyroste.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Giganti se sice zamysleli, trochu zpestřili výrobu, bohužel na kvalitě či chuti se to projeví pramálo. Totéž zkouší již léta chemické koncerny typu AB či Miller v USA. Dát syntetické rýžové břečce historický německý nápis a tvrdit, že se dotyčný utrejch vaří podle předpisu Reinhetsgebot z roku 1516 je stejná absurdní drzost jako snažit se přesvědčit konzumenta, že sušená vietnamská polévka je citlivě připravena podle staročeského receptu M. Rettigové.
Nic naplat. Tetrahop, HGB, pasteura či éčka nám z průmyslového pivovarnictví již zřejmě nikdo neodpáře. Důležité je si přiznat často trpkou(nikoliv pouze hořkou) pravdu neboť z krásné a naoko chutné lži nám nová naděje nevyroste.