úvod
homepage

Komentáře

článku: Nakuřované pivo trochu jinak

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Dunkles rauchweizen, (Vládimír Stuchl, 28.11.2010 00:09) celé vlákno | reagovat
No, nedávno jsem prvně vařil tmavou nakuřovanou pšenici za účasti nakuřovaného sladu z Bamberka a musím říct, že je to fajnová záležitost. Jenom 30% rauchu mi přijde trošku málo, po pár týdnech ležení se navíc ztrácí, chce to tak 80% a to už (u pšenice) vyžaduje nakuřovaný pšeničný slad a ten je problém sehnat. Každopádně tomuto stylu velice fandím.
Re: Dunkles rauchweizen, (Honza Kočka, 28.11.2010 00:22) celé vlákno | reagovat
No kdyby jste vedel o nakurovane psenici, mel bych o ni tez zajem:)
Nakuřovaná pšenice, (Luděk, 28.11.2010 08:25) celé vlákno | reagovat
V sobotu si o tom budete moci popovídat v Podskalské :-)
Vyhledávání