Re: A co to zkusit ještě jinak?,
(Roman Holoubek, 26.09.2010 10:50)
celé vlákno | reagovat
Souhlasím s panem Dočkalem. Zdá se mi to jako dobrý nápad. A právě takto lze dodat na přehlídku i ojedinělou kategorii piva. Zpětná vazba (anonymní - pro vyšší objektivitu) je dle mne pro sládka cennější pro jeho další vývoj, než diplom.
Co se týče diplomů pro restaurační pivovary, tak také si myslím, že jejich význam někteří sládkové přeceňují (to píši jako marketér a obchodník). Úspěch restauračního pivovaru je skutečně závislý především na restauraci.
Koneckonců i ocenění ze soutěží pro průmyslové pivovary nejsou tím nejdůležitějším pro jejich úspěšnost.
O tom i o minipivovarnictví také něco málo vím. :-)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Co se týče diplomů pro restaurační pivovary, tak také si myslím, že jejich význam někteří sládkové přeceňují (to píši jako marketér a obchodník). Úspěch restauračního pivovaru je skutečně závislý především na restauraci.
Koneckonců i ocenění ze soutěží pro průmyslové pivovary nejsou tím nejdůležitějším pro jejich úspěšnost.
O tom i o minipivovarnictví také něco málo vím. :-)