Komentáře
článku: Pivní normálnost se vrací do Česka
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
V 80.letech bylo v ČSSR určité množství pivovarů, které vařily mok různé kvality. Vedle standardních piv (PU, Gambrinus, Staropramen, Budvar) byla vyráběna i piva o pochybné chuti či jakosti (Kolín, Hradec, většina slovenských značek), na druhé straně na spoustě regionálních výrobků si bylo možno pochutnat (Regent, Platan, Chebské Hradní, Lučan, Svijany atd.). Dnes se rovněž piva dělí na strašná (...), příšerná(...), neutrální a vynikající. Ne každé pivo z minipivovaru je nejlepší, ale alespoň bývá osobité a tak si važme široké nabídky na našem pivním trhu a věřme, že se hnusná ponurost globalizace vyčasí aspoň na pivní polojasno s 10 - 33 stupni a rosným bodem 7 - 10 °C.
Vyhledávání