úvod
homepage

Komentáře

článku: Rauchbier je tu!

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: nakouřené domácí, (Petr Měrka, 15.04.2010 07:39) celé vlákno | reagovat
Ano, kvašení spodní. Jsem "naturščik", takže nemám tušení jak chutná marzen, nebojím se experimentů a prostě jsem zkusil nahradit plzeňský slad kouřovým. Vzhledem k tomu, že mi výsledek dost chutná, budu to dále pilovat.
Raven začal z Bamberku dovážet nejen nakuřovaný slad, toho u nich mám objednaný malý pytel (25 kg, snad už na mě čeká), odběrní místo je i na Moravě, v jejich sladovně v Záhlinicích. Pokud jsem to správně pochopil, tak po pytlech si u nich dá objednat cokoli z produkce Bamberské sladovny, pokud to nebude skladem, dovezou to v další várce.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání