úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo v kraji ekologického zločinu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

pochvala, (jaro stofko, 27.03.2010 10:55) celé vlákno | reagovat
Možem potvrdit, to pivečko Mostecký kahan je výborné, všetky tri druhy a ešte k tomu podávajú pražený jačmen / je na každom stole/
Re: pochvala, (Martin Jarošek, 28.03.2010 10:06) celé vlákno | reagovat
Pražený ječmen je skutečná pivařská pochutina. V hradecké prodejně Pivoňka jej dokonce prodávají s chilli kořením
Re: Re: nepochvala, (Lukáš "Elf" Provazník, 28.03.2010 12:41) celé vlákno | reagovat
Tak autorovi se asi nechce na můj dotaz odpovídat. Nedivím se, ale snad alespoň pro příště přestane psát u hodnocení piva takové kraviny...
Re: Re: Re: nepochvala, (Martin Jarošek, 29.03.2010 14:51) celé vlákno | reagovat
Všechno je o fantasii a imaginaci. Když někdo chce napsat, že pivo bylo hořké, tak ať tak klidně učiní.Z celé historie lidstva je známo, že mnohem jednodušší je kritizovat a napadat než něco vytvořit. Doporučuji přestat se ukájet na druhých a snažit se o vlastní článek.
Re: Re: Re: Re: nepochvala, (Lukáš "Elf" Provazník, 30.03.2010 09:23) celé vlákno | reagovat
Tady nejde o žádné ukájení se na druhých a i když je jednodušší kritizovat, někdo to dělat musí. Jinak by byly pivní servery plné ptákovin jako je např. váš popis polotmavého piva z Mostu.

P.S.: I když mi trvá dlouho se k něčemu dokopat, přeci jen tu mám 2 články a obšas něco malého sepíšu na pivním.infu.
Drobná oprava, (Colega, 28.03.2010 23:07) celé vlákno | reagovat
Nejedná se o ječmen, nýbrž jde o ječný slad. Rozdíl je... ale to tady snad ani nemá cenu vysvětlovat. To kdyby si to snad někdo chtěl připravit doma. Narazil jsem i na verzi pokaramelovanou, se skořicí. Exotický příkus, leč nic, čeho by člověk mohl sníst kila.
Re: pochvala, (Docent, 28.03.2010 10:11) celé vlákno | reagovat
jj, byl jsem tam před 14 dny, ochutnal všechny 3 druhy a opravdu výborné. 29,- Kč za půllitr je sice trochu vyšší cena, ale alespoň se jim tam nestahují podivné, na Gambrihnusu závislé existence z vedlejší herny ;-).
Připojuji se s dotazem, (Václav Vožech, 28.03.2010 15:51) celé vlákno | reagovat
Pane Jarošku, tak jako pana Provazníka i mne zaujala vaše vskutku originální hodnocení. Abych se přiznal, dělá mi problém si pod tím představit něco konkrétnějšího. I já se přimlouvám za vysvětlení pro nás méně zcestovalé degustátory.
12
Vyhledávání