Komentáře
článku: Pivo v kraji ekologického zločinu
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Možem potvrdit, to pivečko Mostecký kahan je výborné, všetky tri druhy a ešte k tomu podávajú pražený jačmen / je na každom stole/
Pražený ječmen je skutečná pivařská pochutina. V hradecké prodejně Pivoňka jej dokonce prodávají s chilli kořením
Tak autorovi se asi nechce na můj dotaz odpovídat. Nedivím se, ale snad alespoň pro příště přestane psát u hodnocení piva takové kraviny...
Všechno je o fantasii a imaginaci. Když někdo chce napsat, že pivo bylo hořké, tak ať tak klidně učiní.Z celé historie lidstva je známo, že mnohem jednodušší je kritizovat a napadat než něco vytvořit. Doporučuji přestat se ukájet na druhých a snažit se o vlastní článek.
Tady nejde o žádné ukájení se na druhých a i když je jednodušší kritizovat, někdo to dělat musí. Jinak by byly pivní servery plné ptákovin jako je např. váš popis polotmavého piva z Mostu.
P.S.: I když mi trvá dlouho se k něčemu dokopat, přeci jen tu mám 2 články a obšas něco malého sepíšu na pivním.infu.
P.S.: I když mi trvá dlouho se k něčemu dokopat, přeci jen tu mám 2 články a obšas něco malého sepíšu na pivním.infu.
Nejedná se o ječmen, nýbrž jde o ječný slad. Rozdíl je... ale to tady snad ani nemá cenu vysvětlovat. To kdyby si to snad někdo chtěl připravit doma. Narazil jsem i na verzi pokaramelovanou, se skořicí. Exotický příkus, leč nic, čeho by člověk mohl sníst kila.
jj, byl jsem tam před 14 dny, ochutnal všechny 3 druhy a opravdu výborné. 29,- Kč za půllitr je sice trochu vyšší cena, ale alespoň se jim tam nestahují podivné, na Gambrihnusu závislé existence z vedlejší herny ;-).
Vyhledávání