úvod
homepage

Komentáře

článku: Kurz vaření piva pro veřejnost – sedmý běh

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Čecháčství se opět projevilo., (framax, 14.03.2010 19:01) celé vlákno | reagovat
Tak jsem početl celou diskuzi a musím říci, že čecháčství se opět projevilo a nebo je to závist?
Já vím, že cena za kurz se může zdát vysoká, ale nájem a energie ve škole taky něco stojí, možná i nějaký poplatek učitelům. A samozřejmě i nějaká ta odměna Honzovi. Kdo si nezkusil něco takového organizovat tak neví o čem mluví.
Já jsem bohužel nikdy na této akci nebyl a už to zřejmě nestihnu ani letos. Tak popřeji těm co se účastní, aby jim akce přinesla mnoho nového..
Vím, jaké to je sehnat informace, sám provozuji web a asi jej znáte www.hobby.framax.cz. Mnohokrát jsem žádal čtenáře o zalání informací, fotek a podobně. Musím konstatovat, že se téměř nikdo neozval, mimo několika kolegů a Ti se dají spočítat na prstech obou rukou.
Většina čtenářů ví, že se změnil vzhled stránek tohoto webu a to jen díky nezměrné a nezištné pomoci syna jednoho z kolegů (autor stránek Martin Klíma), mi postavil celé tyto stránky nově, právě pro všechny homebrewaře - pivníky.
Odsuzovat a pomlouvat je snadné, ale přispět k něčemu dobrému je hodně těžké. Právě proto držím palce Honzovi Kočkovi, aby se nenechal znechutit.
Dej bůh štěstí pivníci.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání