úvod
homepage

Komentáře

článku: Kurz vaření piva pro veřejnost – sedmý běh

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nechápu některé komentáře..., (Dan, 12.03.2010 13:58) celé vlákno | reagovat
Na tento článek jsem se podíval hned po zveřejnění a vrátil se k němu dnes, abych se podíval, zda se nedozvím něco zajímavého k této akci. Ovšem diskuze která se tu mezi tím rozjela, mi doslova vyráží dech!
Pan Kočka tu nabízí produkt, školení, za určitou sumu. V té sumě je zahrnuto mnohé a zcela logicky i něco pro pana Kočku. Mně osobně přijde cena přiměřená, za to, že se jedná o třídenní kurz, svojí náplní dost originální.
Ovšem pokud nabídka někomu nevyhovuje, tak jí nemusí přijmout.
Nechápu ty útoky na pana Kočku. Jsem přesvědčen, že ten kdo tu nejvíc kritizuje a nadává, v životě žádnou podobnou akci nezajišťoval a neorganizoval. A návrhy, aby školení bylo natočeno na video a umístěno na internet k volnému stažení, to snad ani nemůže být myšleno vážně.
Prostě česká povaha, vše stáhnout z internetu a zadarmo! Možná dotyčný špatně četl program kurzu, ale obsahuje i praktickou část, tu taky stáhnete z internetu?
Byl jsem na dvou akcích pořádaných panem Kočkou a vždy jsem byl spokojen, neb jsem vždy získal nějaké nové zkušenosti, nebo informace.
Pane Kočka, držím palce a přeji pevné nervy, protože u nás něco podobného realizovat, není jednoduché.

Ještě dodatek pro šťouraly:
Pana Kočku znám jen podle vidění z pivně poznávacích akci. Nikdy jsem s ním osobně nehovořil a na jeho akcích nejsem nijak zainteresován
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání