Komentáře
článku: 12. Zpráva z cesty za prací aneb Co jsem tady ochutnal
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Zdravím,nechápu o čem se tu přete.a s kým.Neznám vás pane Reska.napsal jste hezkej článek.Dle z toho nepoznávám kde pracujete.Kde jste v doma.Děláte v nákým pivovaru na pevný dlouhý vztah?Jsou sládkové který si pivovar drží celý život a nevyměnil by je.Vy jste cestovatel a radíte po světě jak to mají dělat?napište něco o sobě.Asi se pivovarnictví věnujete celý život.aspon lidem kteří jak vidím uráží zavřete pusu.Kde jste byl nejdéle?? proč né krátký shrnutí.Asi Vás uráží někdo kdo dlouho nikde nevydrží.Mějte se.přeji vše nej.k.
Děkuji Vám za podporu a věřte, že nemám nejmenší zájem prát nějaké osobní spory s bývalými spolupracovníky přes média, kde si to může přečíst kde kdo. V minulosti byly doby takové, že sládkové opravdu dýchali za pivovar od svých učňovských let až do penze ijá jsem se ve svém začátku domníval, že to tak bude, bohužel doba je dnes trochu jiná, kdy sládkové musí svou profesní čest řešit navzdor neuvěřitelně absurdním představám novodobých "Pandrholů" (vůbec pomíjím intriky pseudospolupracovníků) i radikálním odchodem z pivovaru a vstupem do dobrovolného exilu (mockrát jsem si recitoval K.H.Borovského - Tyrolské elegie), ale zjistil jsem, že svět (mimo ČR) českého sládka uznává a ctí (ale tento musí dokázat, že umí. Pokud budete žádat konkrétní informace o mém profesním CV, není problém na Vaši soukromou mailovou adresu.
Pane Resko, nenechte se odradit od psaní dalších zajímavých článků o Vaši pivní práci, nenajde se moc sládků, kteří o tom nás "laiky" seznamují. Ke Klášteru mám jen toto, v poslední době se pivo neuvěřitelně zhoršilo, ale jelikož už dlíte v zahraničí delší dobu, nemyslím si, že by to byla až tak Vaše zásluha. Teď se snad vše v dobré obrátilo, za posledních pár dnů, co nové pivo vyrazilo za zákazníky, jsou o něm jen vysoce kladné reference. Je mi jasné, že pro Vaše možné příští působení v českých pivovarech je netaktické psát o poměrech v zdejším prostředí, pro pročištění vztahů byto však asi neškodilo. Pár vlašťovek se již objevilo a nám milovníkům a fanouškům dobrého českého piva tím rozkrývají zdejší zatuchlé prostředí, kde se každý bojí, aby náhodou nerozkryl nějaké "výrobní tajemství".
Ten, kdo vaří pivo poctivě by se neměl za co stydět. Těším se na Vaše další články.
Ten, kdo vaří pivo poctivě by se neměl za co stydět. Těším se na Vaše další články.
Pane Reska pište články om svém práci a kam chodíte na pivo a co vás baví.Rád čtu o lidech ,kteří dělají práci poctivě a mnoho let.Proč nepsát.Jsou to žívý příběhy,které něco vypovídají.Kdo ted dělá v jednom oboru tolik let a rozumí tomu.Většinou lidi neví co chtějí.Vážim si takových jako jste vy.At je to člověk z výroby,obchodu nebo třeba z ávozník co nám vozí pivo.Příběhy o lidech,kteří tomu dali srdce jsou nej.A chybí tady.moc se o takových lidech nepíše.Je jiná doba a řeší se spíš komerční věci.Přeju nabroušenou tužku.A srdce at Vám zůstane tam kde je.Vaše články dýchají člověčenstvím!R.
Já taky pana Resku znám.A myslím,že je to férovej chlap.Myslím,že věděl tenkrát jak co je a že chtěl jen to nejlepší.Zdenku držte se.Přeju vše nej. Dej bůh štěstí.Martin
Vyhledávání