Komentáře
článku: 12. Zpráva z cesty za prací aneb Co jsem tady ochutnal
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Děkuji Vám za podporu a věřte, že nemám nejmenší zájem prát nějaké osobní spory s bývalými spolupracovníky přes média, kde si to může přečíst kde kdo. V minulosti byly doby takové, že sládkové opravdu dýchali za pivovar od svých učňovských let až do penze ijá jsem se ve svém začátku domníval, že to tak bude, bohužel doba je dnes trochu jiná, kdy sládkové musí svou profesní čest řešit navzdor neuvěřitelně absurdním představám novodobých "Pandrholů" (vůbec pomíjím intriky pseudospolupracovníků) i radikálním odchodem z pivovaru a vstupem do dobrovolného exilu (mockrát jsem si recitoval K.H.Borovského - Tyrolské elegie), ale zjistil jsem, že svět (mimo ČR) českého sládka uznává a ctí (ale tento musí dokázat, že umí. Pokud budete žádat konkrétní informace o mém profesním CV, není problém na Vaši soukromou mailovou adresu.
Vyhledávání