Pane Resko, nenechte se odradit od psaní dalších zajímavých článků o Vaši pivní práci, nenajde se moc sládků, kteří o tom nás "laiky" seznamují. Ke Klášteru mám jen toto, v poslední době se pivo neuvěřitelně zhoršilo, ale jelikož už dlíte v zahraničí delší dobu, nemyslím si, že by to byla až tak Vaše zásluha. Teď se snad vše v dobré obrátilo, za posledních pár dnů, co nové pivo vyrazilo za zákazníky, jsou o něm jen vysoce kladné reference. Je mi jasné, že pro Vaše možné příští působení v českých pivovarech je netaktické psát o poměrech v zdejším prostředí, pro pročištění vztahů byto však asi neškodilo. Pár vlašťovek se již objevilo a nám milovníkům a fanouškům dobrého českého piva tím rozkrývají zdejší zatuchlé prostředí, kde se každý bojí, aby náhodou nerozkryl nějaké "výrobní tajemství".
Ten, kdo vaří pivo poctivě by se neměl za co stydět. Těším se na Vaše další články.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ten, kdo vaří pivo poctivě by se neměl za co stydět. Těším se na Vaše další články.