Dobrý den pane Dvořák,jak tak pátrám v paměti nemůžu si vzpomenout že by pivovar Jarošov měl odbytový rajon v lokalitě Bystřička.Náš rajon, tehdy přísně řízený rajonizací končil v podstatě v Otrokovicích, vše dále na sever zásobovaly pivem Severomoravské pivovary.Ale k Vaší poznámce - pálení žáhy po jarošovském pivu, tento stav byl mohl být ovlivněn buď sugescí nebo individuální reakcí organizmu na chemické složení jarošovského piva.V té době pivovar vyráběl cca 340 000 hl piva ročně a podobné zkušenosti a pocity v té době v podstatě žádná skupina konzumentů neuváděla.Ale je pravda že jsem se v životě párkrát setkal s názorem že to či ono pivo prostě někomu nesedí i když jinak splňuje všechny kvalitativní ukazatele, a proto je zatím dobře že je pestrá nabídka piv a každý má možnost vybrat si svoje pivo,
Dej Bůh štěstí
Josef Brauner
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Dej Bůh štěstí
Josef Brauner