Josefe zdravím Tě. Tebe jako sládka jsem si vždy vážil.
Ano, jak říkáš je to vždy o umu sládka a o jeho znalostech. Um a chuť pracovat s pivem je jedna věc a i bez školy se může z nestudovaného člověka stát sládek. Ale škola a znalosti z ní mu výrazně pomůžou eliminovat chyby a poradit si s problémy, s různou kvalitou surovin, ...
PS: S panem Horehleděm jsem se setkal a získal jsem dojem, že v Janáčkovi mají štěstí na dobrého sládka.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ano, jak říkáš je to vždy o umu sládka a o jeho znalostech. Um a chuť pracovat s pivem je jedna věc a i bez školy se může z nestudovaného člověka stát sládek. Ale škola a znalosti z ní mu výrazně pomůžou eliminovat chyby a poradit si s problémy, s různou kvalitou surovin, ...
PS: S panem Horehleděm jsem se setkal a získal jsem dojem, že v Janáčkovi mají štěstí na dobrého sládka.